FenerbahçeAcun Ilıcalı'dan Medina, İrfan Can Kahveci ve Osimhen cevabı!

Acun Ilıcalı'dan Medina, İrfan Can Kahveci ve Osimhen cevabı!

08.10.2024 - 01:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, sarı-lacivertli kulübün transfer çalışmalarına dair konuştu.

Acun Ilıcalıdan Medina, İrfan Can Kahveci ve Osimhen cevabı

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, sarı-lacivertlilerin transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Cristian Medina transferine dair soruya Acun Ilıcalı, "Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Bu konuda kararlı. Boca Juniors çok zor günler geçiriyor. 'Bu dönemde değil, Ocak'ta görüşelim' dediler. Ocak'ta kadromuzu güçlendireceğiz" cevabını verdi.

İrfan Can Kahveci'nin kalmasını istediklerini belirten Acun Ilıcalı, "İrfan Can Kahveci çok değerli. Çok seviyorum, Ali Koç da çok seviyor. Fenerbahçe'de kalmalı. Çok kaliteli bir takım var, hocamız oynayacaklara karar veriyor" şeklinde konuştu.

Youssef En Nesyri ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Youssef En-Nesyri 11 maçta 1 gol attı ama kaç maçta 90 dakika oynamış? Kalecinin çıkardığını, direğin içinden dönenleri de sayarsanız her geçen gün performansı artıyor. Sevilla 35-40 milyon euroluk teklifleri kabul etmedi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Victor Osimhen'le ilgili soruya Acun Ilıcalı, "Victor Osimhen için biz aramızda konuşmadık. Değerli bir oyuncu ama istemedik. Osimhen'i getirdik; Dzeko, En-Nesyri ve Cenk var! 4 forvet oynayacak, kim oynayacak? Osimhen'i oynatırsan, diğerlerini bekletecek misin? Şu anda forvetleri kıyaslamak için erken, sezon sonu değerlendirelim isterseniz" cevabını verdi.