FenerbahçeAcun Ilıcalı: Jose Mourinho hakemlerden mutsuz!

Acun Ilıcalı: Jose Mourinho hakemlerden mutsuz!

08.10.2024 - 01:06 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Jose Mourinho'nun Türkiye'deki hakemlerden mutsuz olduğunu dile getirdi.

Acun Ilıcalı: Jose Mourinho hakemlerden mutsuz

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, sarı-lacivertli kulübün Portekizli teknik direktör ve ekibine 12 milyon euro ödeyeceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Jose Mourinho ve ekibinin maliyetine dair bilgi veren Acun Ilıcalı, "Jose Mourinho 'Aziz Yıldırım ile 15 milyon euroya anlaştım ama buna takılmayın' dedi. Sonra 10 milyon 500 bin euro Mourinho ve 1 milyon 500 bin euro da yardımcıları için toplamda 12 milyon euroya anlaştık" dedi.

Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında Everton'la ilgili iddiaların hatırlatılması sonrası Acun Ilıcalı şu sözleri dile getirdi:

"Jose Mourinho, Fenerbahçe'de mutlu. 15 dakika önce konuştuk. Türkiye'de hakemlerden mutsuz! İnsan cinnet geçirdiği zaman protesto eder ya, laptop koydu o da. Mourinho'nun tadının kaçma nedeni belli ve son derece şaşkın! Neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Hocamızdan beklentimiz protestosunu bu şekilde göstermesi. Türkiye'de adaletsizliği göstermek. Yan hakem üç kere atağı kesiyor. Futbolda olmayan kuralı Türkiye'de görünce, tepki veriyor."