Dünyadan Futbol Acun Ilıcalı anlaşmayı yaptı! İşte Hull City'nin yeni teknik direktörü

Acun Ilıcalı anlaşmayı yaptı! İşte Hull City'nin yeni teknik direktörü

14.05.2024 - 15:01 | Son Güncellenme:

Kadrosunda birçok tanıdıık ismi bulunduran, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Liam Rosenior'nun yerine gelecek ismi belirledi. Acun Ilıcalı'nın yeni teknik direktör olması beklenen kişiyle görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı anlaşmayı yaptı İşte Hull Citynin yeni teknik direktörü

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Liam Rosenior ile yollarını ayırmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Hull City, Baş Antrenör Liam Rosenior ile yollarımızı derhal geçerli olmak üzere ayırdığımızı teyit edebilir" ifadeleri yer almıştı.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Kulübün resmî açıklamasında, Acun Ilıcalı'nın sözlerine de yer verilmişti. Ilıcalı konuyla ilgili olarak, "Bu harika futbol kulübünün başkanı olarak vermek zorunda kaldığım en zor karar bu oldu. Koşullar ne kadar zor olursa olsun, kişisel duygularımı bu anlardan uzak tutmalı ve kulübün uzun vadeli vizyonunun düşüncelerimin merkezinde yer almasını sağlamalıyım. Liam'ın gelişinden bu yana açık bir çalışma ilişkisine sahip olduk ve görev süresi boyunca şüphesiz ilerleme kaydedildi. Kendisi her zaman bu ailenin bir parçası olacak ve tüm çalışmaları için kendisine teşekkür ediyorum. Ancak, geleceğe yönelik vizyonlarımızın örtüşmediği ortaya çıktı ve artık bir değişiklik yapma zamanının geldiğini hissediyorum. Felsefemiz açık, bu kulübü ileriye götürmeye devam edeceğiz ve bunu yaparken taraftarlarımıza karşı açık ve şeffaf olmaya devam edeceğim. Bu futbol kulübünün neleri başarabileceğini biliyorum ve bunun peşinde koşmaktan vazgeçmeyeceğiz. Son iki yılda kadromuzu geliştirmek için çok çalıştık. Şu anda elimizde çok yetenekli oyuncular var ve bu kulübe ve taraftarlarına hak ettikleri başarıyı kazandırmak için yatırım yapmaya ve oyuncu kadromuzu geliştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

YENİ TEKNİK ADAMDA İMZA AN MESELESİ

Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kesler, yeni teknik adam arayışlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Tim Walter adaylar listesinde yer alan isimlerden biri ve güçlü bir aday." diye konuşmuştu.

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz Salı günü Almanya'da Tim Walter ile tanıştığı ve daha sonra Monaco'da bir araya gelerek bir görüşme yaptıkları ortaya çıktı. İngiliz basınında yer alan habere göre, yapılan kampsamlı görüşmelerin ardından yaz transfer döneminin planlaması da masaya yatırıldı.