BeşiktaşAbou 'paraya' bakar! Beşiktaş'ta Aboubakar çıkmazı

Abou 'paraya' bakar! Beşiktaş'ta Aboubakar çıkmazı

16.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, gözden çıkarılan Vincent Aboubakar konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kulüple inatlaşan yıldız golcünün isteği belli oldu.

Abou paraya bakar Beşiktaşta Aboubakar çıkmazı

Beşiktaş, gözden çıkarılan Vincent Aboubakar’la en kısa sürede yollarını ayırmayı planlıyor. Sözleşmesi 2025’te bitecek Kamerunlu golcü ise gitmemek için direniyor ve kulübe gelen tüm teklifleri geri çeviriyor. Brezilya Ligi ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri reddeden Aboubakar yıllık 3 milyon 110 bin euro garanti ücret alıyor. Kulüple inatlaşan 32 yaşındaki futbolcu sözleşmesini feshetmek için bu paranın kendisine ödenmesini istiyor.

Haberin Devamı

BUNDAN SONRA KADRODA YER ALMASI ZOR
Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar’a kadroda düşünülmediğini net bir dille bildirdi. Yönetim, Kamerunlu golcüye, “Bundan sonra kadroda yer alman çok zor” mesajını da iletti ancak ayrılık için olumlu bir yanıt alamadı.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Aboubakar’ı Galatasaray’la oynadıkları Süper Kupa ve ligdeki Samsunspor maçlarında kadroya yazmamıştı. Hollandalı hocanın, Aboubakar’a şans vermeyi düşünmediği aktarıldı.

Abou paraya bakar Beşiktaşta Aboubakar çıkmazı

15 GOLE KATKI SAĞLADI
Geçen sezon 19 tanesi ilk 11 olmak üzere toplamda 34 maçta forma giyen Aboubakar, 12 gol ve 3 asistlik performans göstermişti.

EYÜPSPOR'DAN YALANLAMA
Eyüpspor'un asbaşkanı Fatih Kulaksık, Kamerunlu golcü ile ilgilendikleri yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Kulaksız, "Aboubakar haberleri doğru değil. Oyuncuyla ilgili bir düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FAHRİ KEREM’E YENİ SÖZLEŞME
Beşiktaş, 19 yaşındaki genç orta sahası Fahri Kerem Ay’ın sözleşmesinin uzatıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Gelişimini Beşiktaş Futbol Akademisi’nde tamamlayan genç futbolcumuz Fahri Kerem Ay’ın sözleşmesi, 2027- 28 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldiği Fahri Kerem Ay’a yeni dönemde başarılar diledi” denildi.