TrabzonsporAbdullah Avcı: Trabzonspor vazgeçmez, ben de vazgeçmem!

Abdullah Avcı: Trabzonspor vazgeçmez, ben de vazgeçmem!

11.08.2024 - 22:48 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçının ardından konuştu.

Abdullah Avcı: Trabzonspor vazgeçmez, ben de vazgeçmem

Süper Lig'in 1'inci haftasında Sivasspor deplasmanından 0-0'lık beraberlikle ayrılan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Yeni sezonun hayırlı olmasını temennisinde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Umarım futbolu iyileştirme gücünü futbol ailesi olarak iyi kullanırız. Birliğimizi, üslubumuzu buna göre kullanıp bunun gücünden faydalanırız. Onun için tekrar hayırlı olsun. Oyuna gelecek olursak ilk 35 dakika aslında oyun tamamen istediğimiz gibi, planladığımız gibi organize bir şekilde ilerledi. Atamadığımız final pasları vardı. Oyun istediğim gibi gidiyordu ama 35'inci dakikadan sonra kendimizin yaptığı bireysel hatalar oldu. Bireysel yaptığımız hatalardan dolayı rakibi pozisyona soktuk. Rakip de orada güçlendi. Bunu aşmak, bu oyunu açmak kolay olmuyor" ifadelerini kullandı.

“TRABZONSPOR VAZGEÇMEZ”

Haberin Devamı

Maçın ikinci yarısında kazanma fırsatı yakaladıklarını söyleyen Avcı, "Ama rakibe de geldi. Yani ciddi bir oyun oldu. Çok alışık olmadığımız bir oyundu. Kazanmak istiyorduk, burada bu şekilde başlamak istiyorduk. Kazanmak bizi çok ileri götürecekti. Ama oyun içinde bunlar var. Şimdi buradan çıkacağız. Perşembe günü bir Avrupa Kupası maçı var. Ona en iyi şekilde hazırlanıp sonra önümüzde bir ara var. Trabzonspor zirveye oynayacaktır, yarışın içinde olacaktır. Trabzonspor vazgeçmez. Ben de vazgeçmem" diye konuştu.