Dünyadan FutbolAaron Boupendza imzayı attı! İşte yeni takımı

Aaron Boupendza imzayı attı! İşte yeni takımı

13.06.2023 - 17:58 | Son Güncellenme:

Türkiye'de oynadığı dönemde Süper Lig'e adeta damgasını vuran Aaron Boupendza'nın yeni tyakımı belli oldu. Yıldız golcünün transfer resmen açıklandı. İşte detaylar...

Aaron Boupendza imzayı attı İşte yeni takımı

Son olarak Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Shabab forması giyen Aaron Boupendza'nın yeni takımı belli oldu. Gabonlu santrforun transferi resmen duyuruldu.

Haberin Devamı

HATAYSPOR'DA PARLADI

Mounana altyapısında futbola başlayan Aaron Boupendza daha sonra Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours ve Feirense'de kiralık olarak forma giydi. Aaron Boupendza, 2020-2021 sezonunda Hatayspor'a bedelsiz olarak imza attı. Gabonlu santrfor, 2020-2021 sezonunda Akdeniz ekibinde inanılmaz bir performans sergiledi.

Hatayspor'da forma giydiği 38 maçta 22 gol atan Aaron Boupendza, Süper Lig devlerini peşine taktı. Gabonlu santrfor aynı sezonda 1 de asist üretti. Devleri peşine takan başarılı oyuncu, 2021-2022 sezonu başında 4 milyon 250 bin euro bedelle Al Arabi'ye transfer oldu. Al Arabi'de de dikkat çeken 26 yaşındaki santrfor, 7 milyon euro karşılığında Al Shabab'a imza attı.

Aaron Boupendza imzayı attı İşte yeni takımı

16 GOLE KATKI SAĞLADI

Haberin Devamı

Aaron Boupendza, Al Shabab'da da etkili performansını devam ettirdi. Gabonlu forvet bu sezon 21 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli santrfor bu müsabakalarda 13 gol attı ve 3 asist üretti. Suudi Arabistan'dan ayrılacağı iddia edilen Aaron Boupendza'yla Trabzonspor'un ilgilendiği öne sürüldü.

İMZAYI ATTI

MLS ekiplerinden Cincinnati, Aaron Boupendza'yı renklerine bağladığını açıkladı. Yıldız futbolcuyla 2025 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtilirken 2026 ve 2027 yılını kapsayam opsiyon maddelerinin bulunduğu da belirtildi.

ÇILGIN MAAŞ İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre Cincinnati'nin Aaron Boupendza'ya 7 milyon dolarlık maaş teklif ettiği ileri sürülmüştü.

Aaron Boupendza imzayı attı İşte yeni takımı