Milli TakımA Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella'dan Karadağ stratejisi!

A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella'dan Karadağ stratejisi!

11.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı bugün UEFA Uluslar B Ligi 4 Grup üçüncü maçında Karadağ’ı konuk edecek. Teknik Direktör Montella karşılaşmanın stratejisini belirledi.

A Milli Futbol Takımında Vincenzo Montelladan Karadağ stratejisi

Daha önceki maçlarda forvetsiz sahaya çıkan ve bu konuda eleştirilen tecrübeli çalıştırıcı, Karadağ karşısında en uçta Barış Alper’i görevlendirecek, sistem 4-2-3-1 olacak.

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan kaleci Mert Günok’un yerine Uğurcan Çakır’ın, İsmail Yüksek’in yerine de Orkun’un forma giymesi bekleniyor. Ayrıca Ferdi’nin de tekrar 11’e döneceği bildirildi.

Montella’nın forvet konusunda aynı sistemle devam etmesinin en büyük nedeninin Galler ile İzlanda mücadelesinde hücumdaki farklılık olduğu öğrenildi. Milliler golsüz berabere kaldığı Galler maçında rakip kaleye 5 şut gönderirken, sadece birinde isabet bulmuş ve etkisiz bir görüntü ortaya koymuştu.

Umut ile çıkılan İzlanda karşılaşmasını 3-1 kazanan ay-yıldızlılar 21 şutta 7 isabet sağladı. Hücum kadar savunma güvenliğini de ön planda tutan milliler İzlanda’ya biri isabetli olmak üzere sadece 6 şut şansı tanıdı.