A. Can Nizamoğlu

A. Can Nizamoğlu

can.nizamoglu@gmail.com

Tüm Yazıları

Tek kelimeyle kötüydü dün Fenerbahçe. Oyunu rakip yarı sahaya yıkmak zaten onların tarzı değildi ama bu kez oyunda tutulamadı, pas dahi yapılamadı.

Yobo belki de sarı lacivertli formayla en kötü maçını çıkardı. Cristian’ın yine varlığı ve yokluğu farksız, Salih kayıplardaydı. Sow yine yalnız diğerleri de etkisizdi. Bir tek Gökhan vardı maçın hakkını veren o da bunun karşılığını kafasına aldığı tekme ile aldı.

Bir hafta önce sahada basılmadık yer bırakmayan Fenerbahçe dün adeta üzerine ölü toprağı alarak çıkmıştı maça ve bu miskinlikten bir türlü kurtulamadı.

Haberin Devamı

Sonuçta her şey rakibin istediği gibi gitti. Bize nazaran o kadar fazla inanmış, o kadar fazla istemiş ve o kadar iyi oynuyorlardı ki hakemin, aleyhimize yapılsa UEFA’nın kapısına siyah çelenk bırakacağımız düdükleri dahi anlamsız kaldı.

Yarı final her sene görülen bir seviye, her sene yaşanan bir heyecan değil. Bu nedenle tabi ki tebrikler Fenerbahçe. Fakat keşke mevcut oyuncular eksikleri bu kadar aratmasa, bu film bitecekse de en azından bu kadar kolay bitmese, ölünecekse de savaşarak ölünseydi.

Twitter:_acn_