Diğer 98. Gazi Koşusu öncesi ‘Yıldızlarla Kahvaltı’ organizasyonu gerçekleştirildi

98. Gazi Koşusu öncesi ‘Yıldızlarla Kahvaltı’ organizasyonu gerçekleştirildi

28.06.2024 - 15:52 | Son Güncellenme:

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) yetkilileri, tayların ilgilileri, jokeyler, antrenörler, davetliler ve basın mensupları katıldı.

98. Gazi Koşusu öncesi ‘Yıldızlarla Kahvaltı’ organizasyonu gerçekleştirildi

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen kahvaltı etkinliğine Türkiye Jokey Kulübü (TJK) yetkilileri, tayların ilgilileri, jokeyler, antrenörler, davetliler ve basın mensupları katıldı.

Haberin Devamı

Hipodrom.com Genel Müdürü Ersin Erdem ve Genel Müdür Yardımcısı Emre Kokkaya ile Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Gazi koşularını kazanmış olan 76 yaşındaki Türk jokey Süleyman Akdı, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Bu sene 98'incisi düzenlenecek yarışa dair görüşlerini paylaşan Ersin Erdem, "Türk atçılığında çok önemli grup koşuları izledik. Atlar çok güzel bir şekilde hazırlandı. Çok güzel bir yarış olacak. 22 tayın içerisinde çok fazla sürpriz ismin çıkabilme ihtimali var. Hepsi birbirine göre iyi performanslar sergiledi. Bizim için de en önemli değeri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına düzenleniyor olması. Heyecanla bekliyoruz. Hipodrom.com olarak yaklaşık 20 gündür hazırlıklarımıza başladık. Ege, Akdeniz derbilerinde, Veliefendi'de düzenlenen Anneler Günü ve Babalar Günü koşularında etkinlik denemelerimiz oldu. Pazar günü en büyük hazırlığımızı yapacağımız gün olacak. Hipodrom.com 40-50 bin civarı yarışseverin izleyeceğini düşünüyoruz. O güne özel kampanyalarımız sürecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hipodrom.com Genel Müdür Yardımcısı Emre Kokkaya ise heyecanlarının çok fazla olduğunu belirterek, "Böyle güzel organizasyonların hem içerisinde olmak, sponsor olarak da destek olabilmek bizi çok mutlu ediyor. Pazar günü için çalıştık. Etkinliklerimiz olacak. Farklı bir ismin yarışı kazanabileceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Gazi koşularını kazanmış olan 76 yaşındaki Türk jokey Süleyman Akdı da, "Bu yarış çok zor bir yarış oldu. Yarışları farklı atlar kazandı. Ben 22 atın 11'inin yarışı kazanabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Çok zor bir yarış. İyi yeri seçen yarışı kazanacaktır. Ben 7 yaşından bu yana buradayım. Daha önce böyle bir yarış görmedim. Pazar günü burası şenlik yeri gibi olacak. Bu yıl 98'incisi koşulacak. İnşallah 100'ü de görürüz, mutlu oluruz" değerlendirmesinde bulundu.

Yazarlar