Yaz Olimpiyatları2024 Paris Olimpiyatları'nda kavga! Maç bitti, saha karıştı

2024 Paris Olimpiyatları'nda kavga! Maç bitti, saha karıştı

03.08.2024 - 15:22 | Son Güncellenme:

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Fransa U23 ile Arjantin U23 futbol takımı, çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Fransızların 1-0 kazandığı maçın ardından saha bir anda karıştı.

2024 Paris Olimpiyatlarında kavga Maç bitti, saha karıştı

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Fransa U23 Millî Takımı ile Arjantin U23 Millî Takımı çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Thierry Henry'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Fransa, Tangocular'ı 5. dakikada Jean-Philippe Mateta'nın golüyle 1-0 mağlup ederek yarı finalde Mısır U23'ün rakibi oldu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından her iki takımın oyuncuları ve personeli sahada kavgaya karıştı. Fransız antrenörler ve oyuncular kendi topraklarında yarı finallerine yükselmelerini kutlamak için sahaya koşarken, Arjantin'in antrenörleri ve yedek oyuncuları da oyun alanına girdi. Arjantinli oyuncuların bir Fransız oyuncuyla karşı karşıya gelmesiyle durum hızla tırmandı ve arbedenin ilk kıvılcımı çakıldı.

ENZO MILOT'A TEPKİ

Tartışma şiddetlendikçe, durumu tırmandırmaya ya da yatıştırmaya çalışan başka oyuncular da olaya dahil oldu. Kavganın kesin tetikleyicisi ise hâlâ belirsizliğini koruyor. Ancak bazı spekülasyonlara göre Fransız orta saha oyuncusu Enzo Millot'un coşkulu kutlaması Arjantinli oyuncuların öfkeli tepkisine neden oldu. 

 

Yazarlar