10.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:
ERDAL?CÖMERT
Bilindiği gibi siyah-beyazlılar Fransız ekibinin 32 yaşındaki yıldızını sezon başında da almak istemiş ancak Rusya’dan gelen yüksek bonservis teklifleri sonrası planlar suya düşmüştü.
AMA bundan 2 ay önce siyah-beyazlı yöneticiler Nene’nin menajerleriyle masaya oturdu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli oyuncuya yıllık 2.5 milyon Euro önerildi. O dönemde Nene bu ücreti kabul etmedi. Bunun üzerine yöneticiler Nene’nin menajerlerine “Bu ücrete ‘tamam’ derse kapımız ona açık. Ancak Avrupa’da mali kriz var. Bunun üzerindeki rakamları ancak Arap ülkelerinden verebilirler” dediler.
PSG’NİN önceki gün oynadığı Evian maçının kadrosuna alınmayan ve ocakta ayrılması beklenen deneyimli sol açık için Beşiktaş bekleyişini sürdürüyor.
Diziden ayrılan Sibel Taşçıoğlu'na veda pastası kesildi. Usta oyuncunun imalı sözleri bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.