Beşiktaş17 FİNALİMİZ VAR

17 FİNALİMİZ VAR

14.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, Antalya kampının son gününde futbolcularıyla bir değerlendirme yaptı, “Lig şimdi başlıyor. Sizler takım olduktan sonra kimin kimi alacağı hiç önemli değil. İkinci yarıda, başarınızın tesadüf olmadığını göstereceksiniz” diye konuştu

17 FİNALİMİZ VAR

SERDAR SARIDAĞ

Ligin ikinci yarısı için sürdürdükleri Antalya kampını tamamlayan Beşiktaş’ ta, Teknik Direktör Samet Aybaba futbolcularını ikinci yarı için uyardı. Kampı, öğrencileriyle birlikte değerlendiren siyah-beyazlı teknik adam, ligin asıl şimdi başladığını belirterek rakiplerin transfer haberlerini de dikkate almamalarını istedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde kampın son günlerinde, futbolcularıyla sezonun kalan bölümlerini değerlendiren Aybaba, “Her hafta bir final oynayacağız. Galatasaray maçı bizim için neyse, İBB karşılaşması da öyle olacak. Artık bu saatten sonra kolay maçlar olmayacak. Sahada ve saha dışında attığınız her adıma dikkat edin. Kimse sezon başında bizden böylesine bir performans beklemiyordu. İkinci devrede bu işin tesadüf olmadığını göstereceksiniz” diye konuştu.
Rakiplerin transfer haberlerinin kendilerini ilgilendirmediğini de sözlerine ekleyen Aybaba, “Sizler gerçek bir takım olduktan sonra kim kimi transfer ediyor hiç önemli değil. Transferden daha önemli olan şey, takım olabilmektedir. Hepiniz kardeş gibisiniz. Birlik beraberlik sağlandıktan sonra başarılar da gelir. İkinci yarıda 17 hafta var. Bu da 17 tane finalimiz var demektir. Sezon bitene kadar her hafta final oynayacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kılavuz kaptan!

Beşiktaş’ın emektar isimleri arasına giren Kaptan İbrahim Toraman, yerli futbolcular için çeşitli sosyal aktiviteler organize ediyor. Siyah-beyazlı futbolcu, takım arkadaşlarıyla sinemaya gidiyor, yemeğe çıkıyor, onlara adeta kılavuz kaptanlık yapıyor. Dünyadaki birçok ünlü futbolcunun çantalarında çeşitli kitaplar taşıdığına dikkat çeken İbrahim Toraman’ın, bu nedenle takım arkadaşlarını da kitap okuma konusunda teşvik ettiği öğrenildi.

Futbolcular helalleşti!

Side kampı dönüşünde hava şartları yüzünden uçağın geç kalkması nedeniyle, Beşiktaşlı futbolcular uçağı karnaval alanına çevirdi. Fırtınalı havada uçak içerisinde yarım saat bekletilen futbolcuların, fırtına nedeniyle şaka da olsa birbirleriyle helalleştikleri bildirildi. Havalanan uçağın sürekli hava boşluklarına girmesi nedeniyle yerdeki panik ortamını havada da sürdüren siyah - beyazlı futbolcular buna rağmen birbirleriyle şakalaşmayı ihmal etmediler.