Rüyada Sihir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sihir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sihir Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada sihir (büyü) ile ilgili rüya hayra yorulmaz. yalancılık-ikiyüzlülük-riyakarlık, hainlik gibi sevilmeyen şeylerle yorumlanır. Bazı yorumculara göre: Kişinin rüyada gördüğü sihir (bü­yü), fitne ve gurura işarettir. Kişinin rüya da bir sihir (büyü) yaptığını veya başka birisine sihir yaptırdığını görmesi, karı ile koca arasını açmaya (fitne sokmaya) işarettir. Yine demişlerdir ki: Rüyada görülen sihir, rüya sahibinin küfre düşmesine veya karısından ayrılmasına işarettir. Rüyasında kendisinin sihirli (büyülü) olduğunu veya ken­disine sihir yapıldığını gören kimse, kendisi hakkında or­taya çıkacak fitne, hile ve zarara işarettir denilmiştir. Eğer görülen sihrin, cinler tarafından yapılmış olduğu görülürse, o sihir, hile ve zarar yönünden diğerlerinden daha şiddetli ve daha büyük sıkıntıya işaret olur denilmiştir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.