Rüyada Samur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Samur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Samur Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada samur görmek, pek iyi bir rüya değildir. Bu rü­yanız, sizin toplum dışı, kendi başınıza yabani bir hayat yaşayacağınıza işaretle tabir olunur. Rüyada görülen samur, halktan (insanlardan) uzak, tek başına yaşayan kimse ile konuşmayan ve kendisiyle de konuşulamayan, fakat çok mal biriktiren, bu maldan kimsenin faydalanamadığına ve kimseye hayrı dokunmayan ve ancak kendisinin malından ölümünden sonra faydalanılacak olan garip, acayip bir adama işarettir. Çünkü samur denen hayvan, ancak öldükten sonra ele geçer, denmiştir. nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.