Rüyada Duvak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Duvak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Duvak Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada gelin duvağı görmek, rüya sahibinin maksat ve amacına (muradına) ulaşacağına ve dolayısıyla gelecek günlerinin sevinç ve neşeli günler olacağına işaret olarak yorumlanır. Çünkü gelin duvağı murada eren insanların sevinçli ve neşeli günlerinin simgesidir. Bir kimsenin rüyada gelin duvağı görmesi, sevince, arzu ettiği şeye kavuşmaya, murada ermeye işâret eder. Genç bir kızın alem-i manada (rüyasında ve uyku halinde) gelin duvağı görmesi, onun kendisine münasip bir gençle evleneceğine ve muradına kavuşacağına işarettir. Genç bir kızın rüyada duvak görmesi, iyi bir delikanlı ile evleneceğine işâret eder. nbsp; nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.