PazarŞimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

14.02.2021 - 03:03 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şiir gibi GÜLŞAH ÇINAR

Haberin Devamı

Bizler her ne kadar evlerimize kapanmış olsak da doğada yaşam olağan akışında sürüp gidiyor. Tıpkı Sapanca Gölü’nde, insanlığın baş belası virüsten habersiz sessizce yüzen bu ördek gibi. Sayfamızın müdavimlerinden Gülşah Çınar, ışığın etkisiyle ayna etkisi yaratan suyun dinginliğine yansıyan ördek siluetinden şiir gibi bir kompozisyon oluşturmuş.

Şimdiki zamanın hikayesi


Tünektepe’den doğaya bakış SAADET KANDUR

Antalya’nın Sarısu ilçesinde bulunan Tünektepe’den şehrin olanca doğal güzelliğini kuş bakışı seyretmek mümkün. Tepeden görünen yeşilin ve mavinin eşsiz uyumu Saadet Kandur’un objektifinden sayfamızda sizlerle buluşuyor.

Şimdiki zamanın hikayesi


MİLLİYET ARŞİVİNDEN 18 YIL ÖNCE BUGÜN

En romantik gün MESUT ÇATAK

Her yıl 14 Şubat’ta kutlanan Sevgililer Günü’nün kökeni, Roma Dönemi’nde, kızların erkeklerle kurayla eşleştikleri, şubat ayında yapılan Lupercalia (Lupercus) festivaline dayandırılıyor. Tarihsel süreçte farklı temellere dayanan Sevgililer Günü’nün aşk ve hediyeleşmekle olan yakın ilişkisi ise Orta Çağ’ın sonlarını buluyor. Milliyet arşivinden aldığımız 14 Şubat 2003 tarihli bu fotoğrafta Mesut Çatak’ın objektifinden iki sevgili görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi


Haberin Devamı

Bohemya’nın incisi Andrei Kostromskikh

Çek Cumhuriyeti nere Türkiye nere! Dört yılı aşkın bir süredir sizlerle buluşturduğumuz, “Şimdiki Zamanın Hikâyesi” başlığı altındaki sayfamız, internet çağının da pozitif etkisiyle dünyanın dört bir yanından fotoğrafseverlere ulaşıyor. Çek Cumhuriyeti’nden fotoğrafçı Andrei Kostromskikh, Bohemya’nın incisi Krumlov kasabasının adeta bizi zamanda yolculuğa davet eden fotoğrafını paylaşmış.

Şimdiki zamanın hikayesi


Aziz şehir EROL AYAZ

İstanbul öyle bir şehir ki, yedi tepesinin her bir köşesi ayrı güzellikte. Yahya Kemal’in meşhur şiirinde dile getirdiği gibi “Sade bir semtini sevmek bile ömre bedel…” Şiirlere, hikâyelere konu olmuş İstanbul’un altın sarısı gün batımını Erol Ayaz fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi


www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla
Fotoğrafını yükle

Haberin Devamı

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi


Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.