13.11.2022 - 03:00 | Son Güncellenme:
Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Hervé Magro’nun himayelerinde Fransız Sarayı’nda gerçekleşen lansmanda, Le Cordon Bleu öğrencilerinin muhteşem tatlarının yanı sıra özel bir defile de sergilendi. Köklü bir Fransız okulunun Türkiye şubesi olan Vakko ESMOD öğrencilerinin dizayn ettiği 5 kıyafet, Le Cordon Bleu İstanbul öğrencilerinin tasarladığı çikolatalarla süslenerek sergilendi.
Lansmanda konuşan le Cordon Bleu Türkiye Direktörü Defne Tüysüzoğlu, “Le Cordon Bleu’nün Türkiye’ye gelmiş olması gastronomide Türkiye’nin sınıf atlaması için bir zemin hazırladı. 10. yılımızda başlattığımız Türk Mutfağı sertifika programımızla da ilk mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.