Pazar Karneler alındı şimdi sıra tatilde

Karneler alındı şimdi sıra tatilde

18.06.2024 - 12:46 | Son Güncellenme:

Çocuklu tatil onlarca soruyu da beraberinde getiriyor. Seçtiğiniz otel çocuk dostu mu? Odanız dik bir yokuşun üzerinde mi? Merdiven sayısı çok mu? Bebekli aileler için bu sorular ilk akla gelenler. Havuzundan çocukların yaşlarına uygun oyun alanlarına bu sorular uzayıp gidiyor.

Karneler alındı şimdi sıra tatilde

Anne babaların tüm yılın yorgunluğunu atmak için fırsat olarak gördükleri tatil çoğu zaman çocukların peşinde yorgun düştükleri bir aktiviteye dönüşebiliyor. Çocuğun tüm günü havuzda geçirmesinin ya da kumdan kale yapmasının ötesinde; yeni kazanımlara sahip olabileceği, doğa ile bütünleştiği aktiviteler olarak gören anne babalar hem çocuğuyla ilgilenip hem de rahatlatıcı bir yaz tatili hayaline kavuşabilir.

Haberin Devamı

Club Med’in Antalya Kemer’de çam ağaçlarının gölgesindeki bungalovları doğa ve denizle iç içe konumlanmış. Aile oteli konseptiyle Club Med Palmiye trapezden su kayağına, yelkenden okçuluğa çeşitli spor ve eğlence aktivitelerinde birçok seçenek sunuyor. 

TATİL YANI SIRA HEM DOĞAL BİR DİL OKULU

4 aylıktan 17 yaşa kadar tüm çocuk ve gençlerin yaş aralığı gözetilerek kara/deniz spor aktiviteleri program dahilinde uygulanıyor. Çocuk ve genç kulüplerinde çocuklara deniz, kum, güneş tatilinin yanı sıra hem doğal bir dil okulu hem de yeni bir spora başlangıç ya da tutkuları olan spor dalında tekniklerini geliştirme imkânı sunuyor. Sothy’s imzası taşıyan spa merkezi ve zen havuzları hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenlere hitap ediyor