Geri Dön
Paris Haute Couture Moda Haftası'na çıplak gelinlik damga vurdu

Paris Haute Couture Moda Haftası'na çıplak gelinlik damga vurdu

Bu yıl 21 Ocak ve 25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Paris Haute Couture Moda Haftası'nın star parçası çıplak gelinlik oldu. Düğün gününde kim çıplak gelinlik giymek ister bilmesek de bu parçanın birçoklarının dikkatini çektiği kesin.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Her gelin, düğün gününde beyaz gelinliği ile ilgi odağı olmak ister. Favoriniz prenses kesim gelinlik değilse Paris Haute Couture Moda Haftası'nda sergilenen çıplak gelinliğe ne dersiniz?

Haberin Devamı

Birbirinden güzel ve etkileyici abiye ve gelinlik modellerinin gösterildiği Paris Haute Couture Moda Haftası'na damga vuran parça, çıplak gelinlik oldu.

Fransız moda evi On Aura Tout Vu tarafından tasarlanan çıplak gelinlik aslına bakılırsa tamamen değil yarı çıplak bir formda.

İlkbahar yaz koleksiyonunun bir parçası olan çıplak gelinlik, son derece değerli taşlarla işlenmiş bir korse ve fildişi rengi sade bir etekten oluşuyor. Gelinliğin yalnızca gövde kısmı kapalı.

Düğün gününe damgasını gelinliği ile vurmak isteyen gelinlerin ilk tercihi olur mu bilinmez ama bu tip parçaların, markanın adından bahsettirmesi ve ücretsiz reklamı için tasarlandığı bir gerçek.

Fotoğraf: Rex Features

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber