Geri Dön
Harry Styles'in yeni klibi 'Kiwi' yayınlandı

Harry Styles'in yeni klibi 'Kiwi' yayınlandı

One Direction grubuyla tanıdığımız İngiliz sanatçı Harry Styles'in yeni video kilibi 'Kiwi' yayınlandı. Müziğiyle olduğu kadar özel hayatıyla da gündemde olan 23 yaşındaki Harry Styles'ı yakından tanımanın vaktidir...

Rüya Salik
Rüya Salik

Altın orana göre dünyanın en yakışıklı erkekleri arasında 'en güzel gözler' ile 'en iyi çene'ye sahip olan Harry Styles, genç kızların son gözdesi.

Haberin Devamı

Harry Styles, geçtiğimiz günlerde yeni bir klip yayınladı. İngiltere’de çekilen video klibin yönetmenliğini Chris Barrett ve Luke Taylor üstlendi. Çocuk oyuncuların yer aldığı ve renkli sahnelerden oluşan klipte Harry Styles’a, 'Rogue One: A Star Wars Story' filminden tanıdığımız Beau Gadsdon eşlik ediyor.

Özel hayatına gelince... Bugüne kadar Eva Herzigova'dan Gisele Bündchen'e, Bar Refaeli'den Erin Heatherton'a, Toni Garrn'dan Nina Agdal'a kadar birçok ünlü modelle çıkan Harry Styles, son olarak 23 yaşındaki müzisyen Victoria’s Secret modeli Camille Rowe ile görüntülenmişti.

HARRY STYLES KİMDİR?

Harry Stylesin yeni klibi Kiwi yayınlandı

1 Şubat 1994 doğumlu İngiliz şarkıcı Harry Styles, 2010 yılında Yetenek Sizsiniz'in İngiliz versiyonu olan X-Factor adlı yarışmaya 'Isn't She Lovely' adlı şarkısıyla katıldı. İki evet alarak bir üst tura çıkmaya hak kazandı ve bu bölümde 'Stop Crying Your Heart Out' şarkısını söyledi. Ancak bu bölümde elendi. Jüri üyelerinden Simon Cowell, Harry'nin ve daha sonra One Direction grubunda bir araya geleceği diğer şarkıcıların elenmek için fazla yetenekli olduğunu söyledi ve onları birleştirerek One Direction'u yarattı. Diğer dört arkadaşıyla birlikte One Direction olarak X-Factor'de final haftasına kadar gelip yarışmanın üçüncüsü oldu. Grubuyla birlikte 5 albüm çıkaran Harry Styles, bir süredir kariyerine solo olarak devam ediyor. Christopher Nolan'ın 'Dunkirk' filminde de rol alan Styles, oyunculuğa da göz kırpıyor.

Benzer İçerikler