Geri Dön
'Fight Kulüp 2' nasıl olmuş?

'Fight Kulüp 2' nasıl olmuş?

Killa Hakan geçen yıl yayınlayıp olay yaratan 'Fight Kulüp' parçasından sonra 'Fight Kulüp 2' parçasını yayınladı. Merakla beklenen 'Fight Kulüp 2' ve Killa Hakan’ın performansı nasıl olmuş? Molatik olduğumuz konu 'Fight Kulüp 2'…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Geçtiğimiz yıl rap camiası resmen ‘birbirine’ girmişti. Önce Norm Ender 'Mekanın Sahibi' ile diss atmış, sonra Killa Hakan’ın 'Fight Kulüp' parçası ortalığın tozunu dumanına katmıştı. Herkes Norm Ender’in dissinden sonra Killa Hakan’ın alelacele diss parçası yaptığını sanmış ve 'Fight Kulüp’ü çok eleştirmişti. Ancak sonradan öğrendik ki 'Fight Kulüp' çok önceleri planlanan albümün bir parçasıymış.

Haberin Devamı

İkincisini çıkarttılar

'Fight Kulüp' şarkısı ‘çok beğenilince’ Killa Hakan ekibi toplayıp ikincisini çekti. Adeta 'VizonTele' gibi oldu. Biz de dinleyelim dedik, nasıl olmuş diyerekten. Ancak umduğumuz gibi olmadı. 'Fight Kulüp 2' beklenenin çok altında kalan bir performans olmuş. İlk parçada Ceza, Ben Fero ve Ezhel varken bu parçada, ilk parçadan sadece Ceza vardı. Massaka, Summer Cem, Contra, Khontkar, Anıl Piyancı destek vermişler bu kez.

7 dakika 17 saniye süren parça beklentilerin çok altında kaldı zannımca. Rap dinleyen ve seven biri olarak daha iyi bir iş bekliyordum. Özellikle beat'ler zayıf kalmış. Şöyle düşünelim, araba ile bir yere giderken dinler miyim şarkıyı? Hayır. Belki arada bir açarım, en fazla o kadar.

Haberin Devamı

Editörümüz Mayk’ın da fikrini sordum o da parça için “Fight Kulüp'ten daha özenli olmuş ama daha meraklısına hitap ediyor, ilki gibi fırtına yaratmaktan biraz uzak. Ceza olmazsa olmazı olmuş parçanın. Anıl Piyancı da hiç sırıtmamış, yakışmış parçaya. Ama dediğim gibi, fırtına yaratmaktan uzak” cümlelerini kurdu.

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler