Geri Dön
Çolakoğlu ailesinin bir şarkıdan 300 bin TL kazanmaya hakkı yok mu?

Çolakoğlu ailesinin bir şarkıdan 300 bin TL kazanmaya hakkı yok mu?

Hit şarkılar çoğunlukla poptan çıkıyor. Dünyada da böyle, bizim memlekette de... Hit şarkıları yazan isimler de elbette hem çok kazanıyor hem de isim yapıyorlar. Ozan Çolakoğlu-Gülşen ikilisi son dönemin en flaş 'mutfak'larından...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Ozan Çolakoğlu ve Gülşen hakkında geçtiğimiz günlerde bir iddia ortaya atıldı. Bir şarkıya, kişi başına 150 binden toplam 300 bin TL kazandıkları iddia edildi. Muhabirler, Çolakoğlu çiftini karşılarında bulunca haliyle bu soruyu yönelttiler ikiliye. Ciddi bir ifadeyle soruyu dinleyen Gülşen'in verdiği cevap ise olay: "Yok, o rakamlar doğru değil, daha fazla. Hiç o rakama şarkı yapmadım..."

Haberin Devamı

Gülşen tabii ki şaka yapıyor

Gülşen şaka yapıyor tabii ki. Zaten espri yaptığını da bir kahkahayla vurgulayıp "Neden bunları konuşuyoruz? Şarkıların başarısını konuşalım" diyor. Gülşen bir konuda haklı. 3'ün 5'in hesabının yapıldığı bir devirde, şarkı fiyatlarına o kadar da kafayı takmamak lazım. Hit üretmek kolay mı? Gülşen ve Ozan Çolakoğlu birçok hite imza attı. İstikrarlı bir şekilde üretiyor ve muhakkak ses getiren şarkılar yapıyorlar.

Elbette bu konu bir meseleye dönüştürülecek

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun evlilikleri sorunsuz devam ediyor. "Nazar değmesin" dedirten bir mutlulukları var. E bir de beraber iş yapıyorlar. Gel de kıskanma, gel de mesele haline getirme!

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu nazara gelsin diye elbette uğraşacaklar, çünkü onlar başarılılar.

Haberin Devamı

Bir şarkıdan tabii ki 300 bin TL kazanacaklar

Hepimiz biliyoruz ki, başarılı olanlar kıskanılırlar. Yeterince takdir edilmeyen ya da yeterince para kazanmayanlar, başarıya ulaşan şey hakkında çekirdek çitleye çitleye gıybet yapar. 2 artı 2 eşittir 4. Ki zaten Gülşen de, özellikle son dönemde Ozan Çolakoğlu ile yakaladığı ivmenin ne kadar dikkat çektiğinin farkında bence. O yüzden bu kadar cool bir tavırla muhabbeti şakaya vurabiliyor.

Yani her şeyin parasına takıyoruz, bari Çolakoğlugillere kafa patlatmayalım derim ben. Bir bu kalmıştı çünkü! Ozan Çolakoğlu ve Gülşen'in bir şarkıdan -eğer doğruysa- 300 bin TL kazanmaya tabii ki hakları var. Onlar, 2010'lu yılların en başarılı hitlerinden en az 10'una imza atmışlar, neyin kıskançlığındasınız hâlâ yahu?

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler