Geri Dön
Wentworth Miller neden artık Michael Scofield olmak istemiyor?

Wentworth Miller neden artık Michael Scofield olmak istemiyor?

'Lost' ile beraber 2000'li yıllara damga vuran 'Prison Break' dizisinin 6. sezonunun gelip gelmeyeceği hâlâ meçhul. Dizinin Michael ScofieldWentworth Miller'ın son açıklaması ise bir hayli enteresan. Wentworth Miller neden Michael Scofield olmak istemiyor artık peki?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Ekrana dönmesi kaçınılmaz olmuştu

'Prison Break' dizisini unutmak mümkün değil... 'Lost' ve 'Heroes' gibi dizilerle birlikte 2000'li yıllara damga vuran 'Prison Break' dizisi özellikle ilk sezonuyla fırtınalar kopartmıştı. Daha sonrasında giderek aşağıya sürüklese de tempoyu korumayı bilmişti dizi. Dizinin ilk sezonu 2005'te yayınlanmış, 4'üncü sezonu da 2009'da bitmişti. Ancak dizi zaman içinde öyle büyük bir izleyici kitlesi yakaladı ki ekranlara dönmesi kaçınılmaz olmuştu.

Wentworth Miller neden artık Michael Scofield olmak istemiyor

Kalpleri kıran açıklama...

Haliyle 2017'nin bahar aylarında bu kez sadece 9 bölümlük bir 5. sezon geldi. Önceki sezonlara göre daha sönük olsa da 5. sezon da gayet izlenebilirdi. Tabii dizinin sıkı takipçileri diziden bir 6. sezon daha bekliyor. Hatta son zamanlarda eski dizilerin sıklıkla ekrana dönmesi 'Prison Break' için de bir 6. sezon ihtimalini güçlendirdi. Ama gelin görün ki 'Prison Break'in başrol oyuncusu Wentworth Miller epey kalp kıran bir açıklama yaparak tüm umutlarımızı söndürmüş.

Wentworth Miller neden artık Michael Scofield olmak istemiyor

Peki dizi devam edecek mi?

Miller, 'Prison Break' dizisinden ayrıldığını açıklamış. Buna sebep olarak da artık heteroseksüel karakterler canlandırmak istememesiymiş. Biliyorsunuz Miller, birkaç yıl önce eşcinsel olduğunu açıklamıştı. Miller, kariyerine eşcinsel karakterleri oynayarak devam etmek istediğini söylemiş. Miller'ın tercihi bu. Saygı duymak gerekiyor. Ancak sıkı 'Prison Break' takipçilerinin kafası bir hayli karışık şu anda. Çünkü bir diğer başrol oyuncusu Dominic Purcell, dizinin devamı için bir ihtimal olduğunu müjdelemişti. Yani olası bir devam durumunda Miller'ı kesin görmeyeceğiz. Üstelik Miller, "Prison Break'te olmayacağım" diyorsa, yapımcıların hâlâ bir 6. sezon planı olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Çünkü neden Miller "Ben yokum 'Prison Break'te" desin ki? Demek ki devam edecek dizi ama Miller'sız devam edecek. Bakalım Michael Scofield karakteri olmadan 'Prison Break' yoluna devam edecek mi? Ya da Scofield'sız bir 'Prison Break' ilk 5 sezonun tadını yakalayabilecek mi...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler