Geri Dön
'Sex And The City' pandemiden nasıl etkilenecek?

'Sex And The City' pandemiden nasıl etkilenecek?

Bir döneme damga vuran ikonik dizilerden 'Sex And The City' ekranlara döneceğinin müjdesini geçtiğimiz aylarda vermişti. "Samantha olmadan dizi nasıl olur?" tartışmaları sürerken, başrol oyuncusu Sarah Jessica Parker, yeni bölümlerde pandemi sürecinin de yer alacağını duyurdu. Buna göre, dizinin yeni sezonunda Covid-19 salgını ve karantina günlerinin New Yorkluları nasıl etkilediğine yönelik bölümler olacak...

Dünya Taşlardan
Dünya Taşlardan

'Sex And The City’nin yeni bölümlerinin çekileceği haberini duyduğumuz anda bir çoğunuz benimle aynı tepkiyi verip eminim ki oldukça heyecanlanmıştır. HBO Max'te yayınlanacak olan dizinin yeni bölümlerinde efsane kadrodan Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) ve Kristin Davis (Charlotte) yer alacak ancak 'Samantha' karakterini canlandıran Kim Cattrall olmayacak. Bu haber biraz sarsıcıydı, evet.

Haberin Devamı

Sex And The City pandemiden nasıl etkilenecek

"Pandemi derinden etkileyecek"

Bizler "İyi de 'Samantha' olmadan 'Sex And The City' nasıl olur ki?" derken, hop yeni bir haber geldi. Namıdiğer Carrie Bradshaw’cığımız Vanity Fair dergisine verdiği röportajda, "New York dizideki karakterlerin yaşadığı yer ve diziye ruhunu veren mekan. İnanıyorum ki, Covid-19 pandemisi dizinin yeni bölümlerinde anlatılacak öyküleri derinden etkileyecek" dedi. Dizinin karakterleri 50’li yaşlarında New York’ta hayatlarını sürdürürken ve Samantha yokken acaba pandemi teması nasıl işlenecek diye sormadan edemedim.

Sex And The City pandemiden nasıl etkilenecek

Dedikodulara göre...

Senaristlere göre, yeni bölümlerde, 50’li yaşların 30lardan daha komplike işlendiğine şahit olacağız. Yeni aşklar, ilişkiler, arkadaşlıklar, boşanmalar derken, yeni karakterlerle birlikte Samantha’nın yokluğunu arar mıyız veya pandemide muhteşem 4’lünün öğle yemeklerine nasıl konuk oluruz bunlar soru işareti. Gerçi Samantha karakterini düşündüğümüzde pandemiyle bağlantı kurmak da oldukça güç olacaktır. Ancak bu noktada dizinin yapımcılarına yakın kaynaklarına sözlerine kulak verelim. Dedikodulara göre, dizinin yeni sezonlarında iki yeni karakter yer alacak. Belki Samantha geri gelmeyecek ama yapım iddialı! Bu iki yeni karakter başta olmak üzere, dizide ilgi çekici yeni yüzlerin olacağı, bu isimlerin de yeni jenerasyonları dizinin hayranlarına çevireceği düşünülüyor. Bu arada dizinin adı da değişiyor. Yeni bölümler, ‘And Just Like That…’ ismiyle yayınlanacak.

Benzer İçerikler