Geri Dön
Şahane bir dizi önerisi: Hanedan

Şahane bir dizi önerisi: Hanedan

Orijinali 1981-1989 yılları arasında ABC kanalında yayınlanan ve Türk televizyonlarında 'Hanedan' ismiyle yer alan bu dizi, Dallas’tan sonra en çok izlenen pembe diziymiş.

Ebru KÜÇÜKGÖKDEMİR
Ebru KÜÇÜKGÖKDEMİR

Yeni nesil artık televizyon izlemiyor. Varsa yoksa Netflix, dijital platformlar, YouTube... Tablet, PC ve bizden daha akıllı olan telefonlardan izleyebileceğimiz internet bağlantılarına takılıyorlar. En iyi, en yeni ve kafa dağıtacak dizileri ancak 15-24 yaş arasındaki küçük arkadaşlarınızdan öğrenebileceğinizi biliyor muydunuz? Ben öyle yapıyorum.

Haberin Devamı

Hayatla kavgamız, düşüncelerimiz, sorunlarımız, stresimiz ve mücadelelerimiz öyle yoğun ki, 40-50 dakika nefes almak herkese iyi gelir. Bizim neslin sorunu bu: Çok düşünüyor. Otoritelerle kurmaya çalıştığımız dengeye ve geleceğe o kadar çok kafa yoruyoruz ki, bugünü paketleyerek çöpe atıyoruz.

Sizlere 35 yaşın verdiği ulaşılabilirlikle Netflix'in yeni dizisi Hanedan'dan (Dynasty) bahsedeceğim. Orijinali 1981-1989 yılları arasında ABC kanalında yayınlanan ve Türk televizyonlarında 'Hanedan' ismiyle yer alan bu dizi, Dallas’tan sonra en çok izlenen pembe diziymiş. Şahsen pembe diziden nefret ettiğimi sanıyordum ama geçmişe baktığımda Milagros, Manuela, Marimar gibi seyirliklerimin çok olduğunu fark ettim :)

Haberin Devamı


'Hanedan' ne anlatıyor?

Şahane bir dizi önerisi: Hanedan

Zenginlik, kusursuz güzellik, ihtiras... Yani gerçekliği olmayan bir hayatı... Varsa da biz bilmiyoruz. Işıl ışıl parlayan bir ev, muhteşem güzellikteki kadınlar, araya serpiştirilen nadir fakirlik ve minik kavgalar... En azından şimdilik böyle devam ediyor. İlk sezon bitmek üzere, tam gaz devam ediyorum.

Şahane bir dizi önerisi: Hanedan



Hanedan dizisinin yeni versiyonu, Amerika'nın en zengin ailelerinden ikisi Carrington ve Colby ailelerinin çocukları ve servetleri üzerindeki çekişmelerini anlatıyor. Elizabeth Gillies, nam-ı diğer Fallon karakteri, dizinin olmazsa olmazı. Zenginlik içinde büyüyen bu hırçın kız bazen sussun istiyorsunuz. Instagram'da 7 milyona yakın takipçisi, kıyafetleri ve ikonik makyajıyla tam bir oyuncu&şarkıcı karışımı olan Fallon karakteri ile Liz, izleyenleri 'Gossip Girl' ve 'Sex and the City' zamanlarına götürüyor. Güçlü iş kadını, masal prensesi, seksi kız, balo heyecanlısı, liseli kız; hepsi de Fallon! Her şeyden bir tutam var. Genç kesimin bu diziyi neden takip ettiği belli! Hala yükselişte ve izleniyor. Bazen kafa dağıtmak gerekiyor.

Siz de genç hissediyorsanız, iyi seyirler :)

Benzer İçerikler