Geri Dön
O Ses Türkiye bu yıl yayınlanmayacak mı?

O Ses Türkiye bu yıl yayınlanmayacak mı?

O Ses Türkiye'nin seyircisiz yapılması gibi bir ihtimal yok. Ancak pandemi sürecindeyiz. "Nasıl olacak bu işler?" derken Beyazıt Öztürk'ten bir O Ses açıklaması gelmiş. Yoksa O Ses Türkiye bu yıl yayınlanmayacak mı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

9 sezondur devam ediyordu

2011 yılından beri yayınlanan O Ses Türkiye, tam 9 sezondur büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Jüri üyelerinden yarışmacılarına, spontane esprilerden kendi içinde geçmişe dönülmesine kadar Türkiye'nin ilk olmasa da en çok ses getiren müzik yarışma programı olmayı başardı O Ses Türkiye. Programın başarısında stüdyoda kalabalık bir izleyici grubunun da olması önemli bir artı elbette.

Ebru Gündeş bu yıl dönecekti

Yeni sezondan beklentimiz büyüktü. Çünkü Seda Sayan'ın yerine Ebru Gündeş'in 'O Ses Türkiye'ye geri döneceğini öğrenmiştik. Haliyle beklentiler büyüktü. Ancak pandemi sürecinin bir türlü bitmemiş olmaması kafalardaki soru işaretini artırıyordu. Ekim ayının ortalarına geldiğimiz bugünlerde 'O Ses'in ekrana dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu. Beyazıt Öztürk, konuya ilişkin açıklama yapan isim olmuş. "Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz" diyen Öztürk, yarışmanın pandemiden dolayı bu yıl yapılmayacağını söylemiş.

O Ses Türkiye bu yıl yayınlanmayacak mı

Seyircisiz 'O Ses' olmaz

Keremcem'in şarkısındaki gibi, ağlayalım mı beraber? Seyircisiz bir 'O Ses'in çekilmesi elbette mümkün değil, programın formatına aykırı bu. Dolayısıyla üzülsek de şaşırtıcı bir karar değil elbette. Mart ayında hayatımızın bu kadar derinden etkileneceğini tahmin edebiliyor muyduk gerçekten? 9 sezon devam eden 'O Ses' bile pandemiden etkilenmiş durumda. Hayat bir türlü 'eski normal' akışına dönemiyor. Kabullenmemiz gereken bir süreç bu. Elbet bu dönem de geçecek. 'O Ses' elbette ekrana dönecek hem de çok güçlü bir şekilde dönecek. Bize düşen biraz daha sabır elbette...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler