Geri Dön
Adem ile Turabi arasında ne oldu?

Adem ile Turabi arasında ne oldu?

Önceki gün yayınlanan Survivor bölümünde, yarışmacılardan Turabi ile Adem'in kavga ettiğini öğrendik. Ancak görüntüleri göremedik. 10 yıllık profesyonel Survivor seyircisi olarak şahsi tahminim şu: Adem, Turabi'yi fena haşlamış.

Rüya Salik
Rüya Salik

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Kendimizi hiç istemediğimiz bir olayın içinde bulduk. Üzücü bir olay. Oyun dönüşünde Adem ve Turabi arasında çok ciddi bir tartışma yaşandı. Survivor'da hiç istemediğimiz gerginlikteki bir tartışmaydı. Bu olayları tabii ki yaşamak istemiyoruz. İki tarafa da bu olayın çok ciddi bir uyarı olarak bizde karşılığı olduğunu ve bir daha yaşanmamasını net olarak tebliğ ettiğimizi söylemiş olayım. Bu boyutta bir tartışmayı asla istemiyoruz ve tekrarlanmamasını sizden garanti şeklinde duymak istiyoruz. Sizden net beklentimiz bunun bir daha yaşamaması. Daha fazla konuşmak istemiyorum, bu konunun kapanıp acilen unutulması gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

Ancak Adem-Turabi kavgasının görüntülerini vermeyerek hepimizi merakta bıraktı. Survivor seyircileri olarak acilen olayın videolarını izlemek istiyoruz. Zira o video belki de şampiyonu ilan edecek nitelikte... "Görüntüler tamamen yayınlamalı" demiyorum ama olay nereden çıktı, kim başlattı, nasıl duruldu, onu bir görseydik iyiydi!

Adem ile Turabi arasında ne oldu

Konsey konuşmalarından, Adem’in Turabi’yi hırpaladığı sonucunu çıkardım ben... Turabi’nin başlattığı bir sebepten dolayı ortada ağır hakaretler ya da küfürler dönmüş olabilir. Konseyde Turabi dayak yemiş bir çocuk gibi yere bakarken, Adem ise yaramazlık yaptığı için cezasını bekleyen bir çocuk gibiydi. Neticede ikisi de özür dilerken samimilerdi. Ama yine de Adem, Turabi’ye göre daha özgüvenliydi sanki.

Haberin Devamı

Turabi Çamkıran, "Öncelikle kız kardeşlerimden özür diliyorum. Benim için oldu bitti, bir daha da olmaz. Kimse kusura balkmasın" dedi.

Adem Kılıççcı ise "Böyle güzel iki galibiyetin ardından böyle bir şey yaşanmasını ne ben isterim ne de herhangi birisi iter. Bazen uğursuzluk insanın istemeği anda gelir ve can sıkar. Suçlu veya suçsuz aramıyoruz, bir trafik kazası. Bundan sonra birbirimize konuşurken, davranırken biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor, bunu da öğrenmiş olduk. Kadın yarışmacıların hepsi kardeşimiz, ister istemez biraz agresif olup onların da korkmasına sebep olduk. Kusura bakmasınlar, hepsinden teker teker özür diliyorum. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz" dedi.

Adem ile Turabi arasında ne oldu

Muhtemel bir yumruklu kavga olduysa, Adem Turabi'yi hırpalamış olabilir diye düşünüyorum. Gerçek bir boksörle dövüşmek kolay olmasagerek! Turabi'nin sporculuğuyla ilgili bir şey demiyorum, öyle ya da böyle başarılı bir yarışmacı. Ama bir olimpiyat boksörüyle kavgaya girmek? Yok artık yani...

Benzer İçerikler