CaddeYeliz Yeşilmen canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! 'Sizin nefes almaya hakkınız yok'

Yeliz Yeşilmen canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! 'Sizin nefes almaya hakkınız yok'

10.10.2024 - 11:35 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen (45) katıldığı canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Konuşmakta zorluk çeken Yeliz Yeşilmen, "Sizin nefes almaya hakkınız yok" dedi.

Yeliz Yeşilmen canlı yayında gözyaşlarını tutamadı Sizin nefes almaya hakkınız yok

Bir dönem podyumların aranan isimlerinden biri olan Yeliz Yeşilmen şimdi anneliğin tadını çıkarıyor. Asya Tuana ve Birbey adlı iki çocuğu olan Yeliz Yeşilmen, 13 yaşında kızıyla ilgili, "Boyu beni geçti. 1.75 boyunda, çok hoş. Basından nefret ediyor. Yıldız Tilbe 2, sizi görse saldırır" demişti.

Haberin Devamı

Deniz Akkaya'nın kızıyla sorunlar yaşaması hakkında konuşan Yeliz Yeşilmen sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Atlet mevzusu yüzünden ortalığı karıştırdı Deniz. Davalık olduk. Her türlü hakaret etti. İnsan olarak çok üzüldüm. Ergenlik dönemi çok zor. Annenin üzerine yürüyebiliyor çocuk... Ama ben çocuğumu deşifre etmem. Bu yanlış. Çocuğun bütün geleceğini mahvetti. Psikolojik durumu kötü görünüyordu. Benim de psikolojim bozuldu. Kız ve annesi başka anlatıyor. Bana laf düşmez ama anneliği herkes taşıyamıyor. Benim kızım da üstüme yürüdüğü zaman oldu ama yumuşatıyorum hemen. Alttan alıyorum, geçici bir şey. Çocuğuma bağırırsam kaçar gider. Ama zor bir dönem.

Yeliz Yeşilmen canlı yayında gözyaşlarını tutamadı Sizin nefes almaya hakkınız yok

Bugün ekranda Aramızda Kalmasın programında Narin Güran cinayeti konuşuldu. Programa konuk olan ve gözyaşlarını tutamayan Yeliz Yeşilmen, "Gerçekten çok etkileniyorum. Benim ne kadar hassas bir anne olduğumu biliyorsunuz. Ben şuraya geliyorum diye çocuklarıma yemek yaptım. Siz nasıl çocuğunuzun gözünüzün önünde katledilmesine izin veriyorsunuz? Şu olaylarda mahvoldum. Bakın herkes anne olamaz. Sizin nefes almaya hakkınız yok. Nasıl bir anne yüreği sen nasıl evladının gözünün önünde katledilmesini izleyebilirsin?" dedi.

Haberin Devamı

KONUŞAMAYACAĞIM ÖZÜR DİLERİM

Yeliz Yeşilmen sözlerinin devamına şöyle konuştu: Ben ne kadar iyi yetiştirirsem yetiştireyim, bakkala bile göndermeyecek miyim? Bilmiyorum. En büyük cezaların olmasını istiyorum. Konuşamayacağım özür dilerim.

Yeliz Yeşilmen canlı yayında gözyaşlarını tutamadı Sizin nefes almaya hakkınız yok

Açıklama yaptıktan sonra Yeliz Yeşilmen gözyaşlarını tutamadı.