16.03.2025 - 10:48 | Son Güncellenme:
HABER MERKEZİ - 2,5 senedir pankreas kanseriyle mücadele eden 54 yaşındaki Tanyeli'nin sağlık durumunun ağırlaştığı öğrenildi. Entübe edilen Tanyeli'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.
Tanyeli, 27 Şubat'ta yayınladığı son mesajına, "Hepinize hayırlı geceler, beni merak edenler ve yorumlarınızla Endişelenmişsiniz yorumlarınızdan bunu anlıyorum ve üstümde yük. Hastanedeyim Allah nasip ederse bugün yarın taburcu olacağım inşallah. Genelde tedavi için aldığım ilaçlar uyku yapıyor ve uyuyorum. Mesajlara cevap verebilecek durumda olmuyorum. Hakkınızı helal edin, ağrım çok ve öyle tek tek yazacak, konuşacak gücüm olmuyor. Allah'a emanet olun bana en güzel hediye dualarınız." notunu düşmüştü.
EŞİ 3 HAFTA ÖNCEKİ HALİNİ PAYLAŞTI
Tanyeli'nin eşi geçtiğimiz günlerde ünlü ismin 3 haftaki önceki halini paylaşmıştı. Sünneli yaptığı paylaşımda, ‘Hikayenin başında bize mucize, dost oldu. Rabbimde her daim yanımızda.’ ifadelerine yer vermişti.
YENİ PAYLAŞIM
Tanyeli'nin eşinden yeni paylaşım geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Sünneli, "Mucizeler baktığın her yerdedir." dedi.
Magazin gündemine Reynmen ile yaşadığı dava ile gündeme gelen rapçi Sefo, şarkısı Bonita ile ilgili bir gerçeği paylaştı.