CaddeSurvivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı! Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi

Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı! Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi

29.09.2024 - 21:20 | Son Güncellenme:

Survivor All Star 2022'ye aşklarıyla damga vuran Mert Öcal ve Sude Burcu dünyaevine girdi. Eski Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı. Sude Burcu gelinliğiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Eylül 2022'de aile arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Mert Öcal (42) ile kendisinden 15 yaş küçük Sude Burcu ile evlendi. İkiliyi Survivor'da birlikte yarıştıkları arkadaşları yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Sude Burcu, "Çok heyecanlı, garip duygular. Bunca sevdiğimiz insanın bizim için burada olması heyecan verici. Uzun zamandır bugünü hayal ediyorduk." dedi. Gelinliğiyle ilgili Sude Burcu, "Özel yaptırmadım. Sade bir şey tercih ettiğim için bulmam kolay oldu" açıklamasında bulundu.

"BALAYI PLANIMIZ YOK"

Mert Öcal, "Evlilik yıllarca kaçtım kaçtım kaçamadığım noktada Sude ile karşılaştım. Gerçekten doğru kişiyle yapıldığında evlilik dünyanın en güzel şeyi. İnşallah bundan sonra da hayatımıza huzurlu, mutlu şekilde devam ederiz. Balayı planımız şu an yok. " ifadelerini kullandı. 

Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi

İkilinin nikah şahitleri eski arkadaşları oldu.

Merve Aydın, "Evlilik gerçekten güzel bir şey. Genç çiftlerimize tavsiyemiz çok fazla üçüncü kişileri dinlemesinler" dedi.

Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi

Merve Aydın, Avatar Atakan, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Gökhan Keser, Atakan Işıktutan,  düğüne gelen yarışmacılar arasındaydı.  Aleyna Kalaycıoğlu, sevgilisi Rapçi Canbay ile birlikte düğüne katıldı.

Haberin Devamı

AŞKLARI SURVIVOR'DA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Survivor All Star 2022'nin başlarında aşklarını gizli tutan Sude Burcu ve Mert Öcal'a, oyun alanında Evrim Keklik'ten "Aranızda bir şey mi var?" sorusu gelmişti.

Mert Öcal, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek hediye etmişti. Sürprize karşılık veren Sude, teşekkür edip çiçeği almış ve ünlü oyuncunun Sevgililer Günü'nü kutlamıştı.

Mert Öcal'ın bu hamlesi, Nisa Bölükbaşı'nı kızdırmıştı. Survivor Nisa, takım arkadaşı Sude'ye, Mert'in dışarıda bir ilişkisi olduğunu söylemiş ve "Daha havaalanında 'Seni seviyorum' dedi. 10 saniye sonra senin yanına geldiyse bu içimi yiyor anladın mı?" sözleriyle tepkisini dile getirmişti. Sude ise "Bu çok özel bir konu! Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim bu adamla 8-9 ay neler yaşadığımı bilemezsin" ifadelerini kullanmıştı. Tüm bunların ardından Makbule, Mert'i takipten çıkmış ve birlikte fotoğraflarını silmişti.