CaddeSosyal medyayı sallayan klip! 51 yaşındaki Eminem dede oluyor

Sosyal medyayı sallayan klip! 51 yaşındaki Eminem dede oluyor

04.10.2024 - 11:22 | Son Güncellenme:

Dünyanın en tanınmış rapçilerinden biri olan 51 yaşındaki Eminem dede olmaya hazırlanıyor. Bir döneme damga vuran ünlü isim dede olacağını yayınladığı bir videoyla duyurdu.

Sosyal medyayı sallayan klip 51 yaşındaki Eminem dede oluyor

Eminem'in geçen mayıs ayında evlenen küçük kızı Hailie Jade ile kocası Evan McClintock, ilk bebeklerini bekliyor. Eminem bu haberi yeni klibinde bütün dünyaya ilan etti.

Haberin Devamı

Gerçek adı Marshall Bruce Mathers olan Eminem'in Temporary adlı şarkısına çektiği video klipte 28 yaşındaki kızı Hailie Jade de kamera karşısına geçti. Eminem, ilk kez torun sahibi olacağı olacağını böylelikle duyurmuş oldu. Paylaşılan video sosyal medyanın gündemime oturdu. Instagram hesabından da paylaşım yapan Eminem binlerce beğeni aldı.

Eminem'in Instagram fenomeni olarak tanınan 28 yaşındaki Hailie Jade Scott, uzun süredir birlikte olduğu Evan McClintock ile evlendiğini, 20 Mayıs'ta yaptığı sosyal medya paylaşımıyla açıklamıştı.

Sosyal medyayı sallayan klip 51 yaşındaki Eminem dede oluyor

TAYLOR SWIFT'IN TAHTINI SALLAMIŞTI

ABD’li rapçi Eminem, Taylor Swift’in 'Billboard 200' müzik listesindeki saltanatına son verdi. Eminem’in yeni albümü 'The Death of Slim Shady' (Coup de Grâce) listede bir numara oldu ve Swift’in 'The Tortured Poets Department' albümünü 4. sıraya düşürdü.