CaddeSon dakika... Ferdi Tayfur'un vasiyetinden sonra Tuğçe Tayfur'dan yeni olay paylaşım

Son dakika... Ferdi Tayfur'un vasiyetinden sonra Tuğçe Tayfur'dan yeni olay paylaşım

07.02.2025 - 22:44 | Son Güncellenme:

2 Ocak tarihinde hayatını kaybeden Ferdi Tayfur'un vasiyeti geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Vasiyetinin belli olmasından sonra kızı Tuğçe Tayfur, Instagram hesabından ateş püskürmüştü. Tuğçe Tayfur'dan vasiyetle ilgili yeni paylaşım geldi.

HABER MERKEZİ -  Karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden usta sanatçı Ferdi Tayfur'a sanat dünyasından taziye mesajları yağmıştı. Tayfur'un ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. Ferdi Tayfur için AKM'de düzenlenen anma törenine sanat dünyasından çok sayıda isim katılmıştı. Sanatçının hayranları anma törenine adeta akın etmişti.

Haberin Devamı

12 Şubat'ta 40'ı dolacak olan Ferdi Tayfur'un vasiyeti ortaya çıktı. Basın danışmanı aynı zamanda yeğeni Şirin Gözalıcı, Instagram hesabından Ferdi Tayfur'un vasiyetini paylaşmıştı.

FERDİ TAYFUR'UN VASİYETİ ŞÖYLE;

Ailemizin çınarı canımız babamız hazırlamış olduğu vasiyeti bugün açıklandı. Aslında bu açıklamayı sevenleri ile kendisi paylaşmak istemişti fakat ne yazık ki ömrü vefa etmedi. Bu onurlu görev bize düştü. Babamız halkımızın verdiği güç ve sevgiyle edinmiş olduğu mal varlığının bir kısmını Türk Silahlı Kuvvetleri'ine, Darüşşafaka Vakfı'na ve LÖSEV'e bağışlayarak halkına olan sevgisini ve bağlılığını bir kez daha göstermişti. Biz ailesi olarak babamızla sonsuz gurur duyuyoruz. Mekanı cennet olsun.

Son dakika... Ferdi Tayfurun vasiyetinden sonra Tuğçe Tayfurdan yeni olay paylaşım

KIZI ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Vasiyet kararı sonrası kızı Tuğçe Tayfur, Instagram hesabından adeta ateş püskürmüştü. Ağabeyi Timur Turanbayburt ile fotoğrafını paylaşan Tayfur, "Ömrüm yettiğince ben senin yanındayım abi. Sen hiç canını sıkma. Babama böbreğini verdiğinde, yanında babamın eline doğan amca oğlum Cumali abi ve ben vardık, yiyenler ya da başkaları yoktu! Biz babamızı biliyoruz, eğer onun tekelinde bir vasiyet olsaydı, o bütün malvarlığını kurumlara bırakırdı... Allah yattığı yeri nur etsin. Ama siz şunu unutmayın; KALABALIK GÖZÜKENLER, AZINLIK GÖZÜKENLERE KARŞI HAKLI DEĞİLDİR. BU TAMAMEN ÇIKAR İLİŞKİSİDİR. Vefatından 4 gün sonra, daha bizim gözümüzdeki yaş kurumadan, koşa koşa gidip veraset ilanı talep etmelerini beklemiyoduk. Daha 40'ı çıkmadan mahkemelere düştünüz! Yazıklar olsun hepinize. Kurumları öne sürerek kendinize geçirdiklerinizi saklayamazsınız. Adayı, şirketi, telif haklarını, taşınmazlarını, ne var ne yok Nilüfer ve Şirin Gözalıcı’nın ve alakasız 3.kişi akrabalarının üstüne geçirmişler de, babam tarafından kurumlara yapılan bağışların reklamını yapıyorlar utanmadan... Ben daha fazla birşey demeyeceğim ama bu işin peşini de bırakmayacağım! Sizi Türk adaletine teslim ediyorum. Ama 1 yıl, ama 10 yıl. Şimdi Babamın adını ağzına alma sen YİYEN! Babamın hesabından uzak dur, çok yeğen olmak istiyorsan prim yapmadan kendi içinde yeğen ol. Unutma ki seninle başladığımız kavgada babamı dahil edip ona videolar çektirdin, kışkırttın da kışkırttın.. He biz de senin kurduğun tuzağa düştük evet! Ben senin yaptıklarına susuyorum diye unuttuğumu zannetme sakın. Bırakın BABAM dayınız olarak kalsın! Babamın eserleri TÜRKİYE CUMHURİYETİNE yakışır GÖZALICILARA değil!!!!!" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Son dakika... Ferdi Tayfurun vasiyetinden sonra Tuğçe Tayfurdan yeni olay paylaşım

 

YENİ PAYLAŞIM 

Haberin Devamı

 

Instagram hesabından yeni paylaşım yapan Tuğçe Tayfur, "Bugün çok önemli, Türkiye'ye mâl olmuş bir hukuk profesörü bana şöyle biz söz söyledi; Tuğçe unutma, azgınlık bedel ödetir. Bu çok ama çok doğru...'

Son dakika... Ferdi Tayfurun vasiyetinden sonra Tuğçe Tayfurdan yeni olay paylaşım