CaddeMerve Boluğur'un yeni paylaşımı olay oldu! 'Ne zaman iyi olacağız'

Merve Boluğur'un yeni paylaşımı olay oldu! 'Ne zaman iyi olacağız'

28.10.2024 - 10:53 | Son Güncellenme:

Kanal D'de ekrana gelen Acemi Cadı dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ama uzun süredir ekranlarda yer almayan Merve Boluğur, Instagram'dan paylaşımlarına devam ediyor. Paylaşımları çok konuşulan ünlü oyuncuya 'Ne zaman iyi olacağız' yorumu yapıldı.

Merve Boluğurun yeni paylaşımı olay oldu Ne zaman iyi olacağız

2015 yılında evlendiği Murat Dalkılıç ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, boşandıktan sonra zor günler yaşamıştı. Daha sonra 2022 yılında DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Mutluluğu çok kısa süren Merve Boluğur evlendikten sadece 53 gün sonra boşanmıştı. Bir dönemin büyük ilgiyle izlenen dizisi Acemi Cadı ile şöhreti yaklayan Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda görünmese de sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Ünlü güzel paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor.

"RUH BIRAKMADINIZ"

Bu kez Instagram hesabından bir video paylaşan Merve Boluğur, 'Kirpiklerim yamuldu' yazdı. Bir videonun üzerine edit yapan ünlü oyuncuya birçok yorum yapıldı. Videoda ise şu ifadeler vardı: Bedenim sağ sağ, yürüyebiliyorum ama ruhum yok. Ruh bırakmadınız.

Sosyal medya kullanıcıları da videoya yorum yapmayı eksik etmedi. İşte o yorumlardan bazıları:

Abla yıllardır aynı kafadayız ne zaman iyi olacağız.

Haberin Devamı

Benim metal şuralarda bir yerde.

Merve Boluğurun yeni paylaşımı olay oldu Ne zaman iyi olacağız

Merve Boluğurun yeni paylaşımı olay oldu Ne zaman iyi olacağız

Merve Boluğur, Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı. Salaş haliyle dikkat çeken oyuncu, AVM'de mağazaları dolaşmıştı. Gazetecileri görünce yolunu değiştiren Boluğur, sorulara cevap vermemişti. Siyah tarzıyla dikkat çeken oyuncu, daha sonra AVM'den ayrılmıştı.