CaddeMasterchef'te 1. ve 2. eleme adayı belli oldu

Masterchef'te 1. ve 2. eleme adayı belli oldu

01.10.2024 - 23:32 | Son Güncellenme:

'Masterchef Türkiye 2024'ün yeni bölümü yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada Mavi Takım ile Kırmızı Takım yarışmacıları dokunulmazlık için mücadele etti. Haftanın ilk eleme adayları belli oldu. İşte detaylar...

Masterchefte 1. ve 2. eleme adayı belli oldu

MasterChef'in bu bölümünde Zübeyde, 6-0'lık kaptanlık zaferinin ardından bu haftada takımındaki tüm yarışmacın istediği kişiler olduğunu söyledi. Semih, arkadaşlarıyla konuşma yaptığı karşında yenilmez bir kaptan olmasının onu daha çok motive ettiğini ifade etti. Şefler yarışmacılardan ilk turda düello şeklinde künefe istedi. İkinci turda ısıtıcı kullanmadan yemek çıkarmaları beklendi. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Masterchefte 1. ve 2. eleme adayı belli oldu

Zübeyde, "Bu sefer hazırlığımızı biz de ters motivasyon üzerinden yaptık. Takımıma kurduğum ekibe çok güveniyorum. Her şeyden önce bizim yine bir takım ruhunu oluşturduğumuzu düşünüyorum. Ekibimden her bir arkadaşım çok değerli. Seriyi bozacağımı düşünmüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağız. Semih'in tabii ki kendine göre bir stratejisi vardır ama ben onu düşünerek hamle yaptım" dedi.

Masterchefte 1. ve 2. eleme adayı belli oldu

Semih, "Karşımda çok başarılı bir kaptan var. Böyle durumlar beni olabildiğince daha fazla motive ediyor. Tabii ki de ben de Zübeyde ablaya karşı kazanmak istiyorum. Karşımda 6-0 kazanan bir kaptan var. Ona karşı kazanmam beni ekstra motive ediyor. Birkaç hamle yaptım kendimce. İnanılmaz bir enerji var şu anda. Takımımda iki tane süperstar var, bunlardan birisi Şirin, Eda ve Alper de var. Bence biz takım ruhu en üstlerde olan bir takım olduk. O yüzden hiç korkum yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Masterchefte 1. ve 2. eleme adayı belli oldu

TAKIM OYUNU

Masterchef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım oldu.

Masterchefte 1. ve 2. eleme adayı belli oldu

ELEME ADAYLARI

Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Beyza oldu. Somer Şef, tabak için "Eğer o Buratta'yı yapabilseydin kaşık alabilecek kadar iyi bir tabaktı," ifadelerini kullandı. Beyza ilk eleme adayı olarak Muratcan'ın ismini söyledi. Takımından en fazla oyu alan Nevzat da, ikinci eleme adayı oldu.

Masterchefte 1. ve 2. eleme adayı belli oldu