CaddeMasterchef Türkiye'den Beyza çocukluk fotoğrafını paylaştı! Sosyal medyada olay oldu

Masterchef Türkiye'den Beyza çocukluk fotoğrafını paylaştı! Sosyal medyada olay oldu

12.10.2024 - 10:07 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye tüm heyecanıyla devam ediyor. Masterchef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından olan Beyza çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Beyza'nın çocukluk fotoğrafı sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Masterchef Türkiyeden Beyza çocukluk fotoğrafını paylaştı Sosyal medyada olay oldu

Yarışmaya Fransa'dan gelen ve sosyal medyada oldukça desteklenen Beyza'dan çocukluk fotoğrafı paylaşımı geldi. Çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Beyza Huri Aydın, "Baştan belliydi yemeyi içmeyi seveceğim bakışa bak" yazdı. Instagram'ı aktif kullanan Beyza peş peşe paylaşımlarına devam etti.

Haberin Devamı

FRAGMANDA OLAY SÖZLER

Öte yandan Beyza'nın yeni bölüm fragmanında yaptığı açıklama ise dikkat çekti. Onur'un Zübeyde'yi eleme adayı olarak söylemesinin ardından Beyza yaptığı açıklamada, "Beş tane tabak aldı şefim ilk defa yarışmacı bu kadar tabak alıyor ve potada." diyerek tepki gösterdi. Yarışmacılar ekrana gelecek son bölümde eleme adayı olmamak için mücadele edecek.

Masterchef Türkiyeden Beyza çocukluk fotoğrafını paylaştı Sosyal medyada olay oldu

İşte Beyza'nın paylaştığı çocukluk fotoğrafı...

FRANSA'DA DOĞUP BÜYÜDÜ

Masterchef Beyza'nın paylaştığı fotoğraf sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Fransa'da doğup büyüyen Beyza aslında Konyalı. Lise döneminde aşçılık bölümüne gitmek isteyen ama kayıt yaptıramayan Beyza Huri Aydın'ın babası eski aşçı.

Masterchef Türkiyeden Beyza çocukluk fotoğrafını paylaştı Sosyal medyada olay oldu

Beyza Huri Aydın Fransa'da pastacılık yapıyor.