CaddeGüneri Cıvaoğlu'nu kaybettik! Peş peşe başsağlığı mesajları

Güneri Cıvaoğlu'nu kaybettik! Peş peşe başsağlığı mesajları

01.10.2024 - 09:47 | Son Güncellenme:

Milliyet gazetesinin usta ismi Güneri Cıvaoğlu, 85 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü isimler Güneri Cıvaoğlu'nun vefatının ardından peş peşe başsağlığı mesajları yayımladı.

ÖZAY ŞENDİR

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir: Güneri ağabeyi kaybettik…

ALİ EYÜBOĞLU

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu: Türk basının ve bizim gazete Milliyet'in duayen isimlerinden Güneri Cıvaoğlu 85 yaşında vefat etti. Ailesi ve Türk basınının başı sağolsun. Güneri Abi, mekanı cennet olsun.

MEHMET NURİ ERSOY

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Türk basınının önemli isimlerinden duayen gazeteci Güneri Cıvaoğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Haberin Devamı
FAZIL SAY

Güneri Civaoğlu’nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Tüm sevenlerine sabır dilerim. Türkiye’de medyanın yarım asırdan fazla bir süre öncülerinden biriydi. Çok değerli bir gazeteci, yaşamayı seven, kültürü çok sıkı takip eden aristokrat bir aydınımızdı.
Işıklarda uyusun.

DENİZ SEKİ

Değerli dostumuz, usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu ‘nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Hayatına dokunduğu herkes gibi ben de onun bilgeliği, zarafeti ve mesleğine olan derin bağlılığından çok şey öğrendim. O, sadece gazetecilikte değil, insan olmanın inceliklerinde de yol gösterici biriydi. Birlikte geçirdiğimiz zamanlar, yaptığımız sohbetler ve paylaştığımız anılar benim için her zaman çok değerli olacak. Seni tanımak, dostluğunu kazanmak büyük bir ayrıcalıktı. Hayata bakışın, mizahın, insan sevgisiyle dolu duruşun asla unutulmayacak. Nurlarda yat, seni çok özleyeceğiz.

HANDE FIRAT

Güneri Civaoğlu’nu kaybettik, Allah rahmet eylesin. Ailesine başsağlığı diliyorum

Haberin Devamı
MANSUR YAVAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Türk basınının duayen isimlerinden, gazeteciliğin usta kalemlerinden Güneri Civaoğlu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

TUĞBA ÖZAY

Çok üzüldüm... Çok değerli çok bilgili bir gazeteci yazar ve televizyoncuydu. Sevenlerine sabır dilerim. Ruhun özgür, anıların ışık olsun Güneri abi.

MELTEM CUMBUL

Ne kadar güzel sohbetlerimiz oldu Güneri Cıvaoğlu'yla. Işıklarda uyusun.

Haberin Devamı
PELİN AKİL

Gidişine çok üzüldüğüm bir büyüğümüz daha. Kalbinle, hoş görünle, gülüşünle sen de toprak olduk Güneri abiciğim, örnek insanlar bir bir gidiyor nurlar içinde uyu

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Güneri Cıvaoğlu için 3 Ekim perşembe günü Milliyet Gazetesi'nde saat 11:00’de tören yapılacak. Cıvaoğlu'nun naaşı, öğle namazına müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecek.

ŞEFFAF ODA PROGRAMINI YAPMIŞTI

Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yanı sıra Kanal D'de 'Şeffaf Oda' programını yapan Güneri Cıvaoğlu için ünlü isimler peş peşe başsağlığı mesajları yayımladı.

Haberin Devamı
PEŞ PEŞE TAZİYE MESAJLARI

Bir süredir kanser tedavisi gören gazeteci Güneri Civaoğlu, 85 yaşında hayatını kaybetti. Beşiktaş'ta bir hastanede tedavi gören ve beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Cıvaoğlu'nun ölüm haberini alan birçok siyasetçi, bürokrat ve gazeteci sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.