CaddeKaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'ı kızdıracak itiraf! 'Sırf bu yüzden evlenmiştim'

Kaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'ı kızdıracak itiraf! 'Sırf bu yüzden evlenmiştim'

24.10.2024 - 15:34 | Son Güncellenme:

Kaya Çilingiroğlu, katıldığı bir YouTube programında şaşırtan itiraflarda bulundu. Çilingiroğlu, ilk kez Hülya Avşar ile neden evlendiğini açıkladı. Ünlü isim anlattıklarıyla şaşırttı.

Kaya Çilingiroğlundan Hülya Avşarı kızdıracak itiraf Sırf bu yüzden evlenmiştim

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu, 1997 yılında nikâh masasına oturmuştu. 1998'de Zehra adını verdikleri kızları dünyaya gelen çift, Çilingiroğlu'nun eşini Feraye Tanyolaç'le aldatması nedeniyle 2005'te yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

2009'da Tanyolaç'la dünyaevine giren ve Hüseyin Kaya adını verdikleri bir oğlu olan Çilingiroğlu, 2014'te ikinci kez boşanmıştı.

İTİRAF ETTİ

Şimdilerde spor yorumculuğu yapan Kaya Çilingiroğlu, ihanet yüzünden boşanmasına rağmen arkadaş kaldığı Hülya Avşar ile neden evlendiğini itiraf etti.

"ZEHRA İÇİN EVLENMİŞTİM"

Katıldığı YouTube yayınında konuşan Çilingiroğlu, "İyi ki sevmiş ve evlenmişim. İyi ki çocuğum olmuş” dedi. Çilingiroğlu, 'Yeniden evlenir misiniz?' sorusuna ise 'Asla' yanıtını verdi.

Çilingiroğlu, "Hülya Avşar ile yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine de şu ifadeleri kullandı "Asla düşünmüyorum ama biz ayrılamayız. Zaten ilk evliliğimizde de Zehra için evlenmiştim." dedi.

Haberin Devamı