CaddeKansere yakalandığını açıklamıştı! Nursel Ergin saçlarını kazıttığı anı paylaştı

Kansere yakalandığını açıklamıştı! Nursel Ergin saçlarını kazıttığı anı paylaştı

17.03.2025 - 12:40 | Son Güncellenme:

Yarışma programıyla ünlenen ve sonrasında sunuculuğa geçiş yapan Nursel Ergin, geçtiğimiz haftalarda kanserle mücadele ettiğini açıklamıştı. Yoğun bir tedavi sürecinden geçen Ergin, saçlarını kazıtırken çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı.

Kansere yakalandığını açıklamıştı Nursel Ergin saçlarını kazıttığı anı paylaştı

HABER MERKEZİ - 2000'li yıllarda ekrana gelen 'Var mısın Yok musun?' yarışma programı ile ünlenen ve sonrasında sunduğu programlarla adından söz ettiren sunucu Nursel Ergin, uzun süredir gözlerden uzaktı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda Nursel Ergin'in 8 ay boyunca meme ve rahim kanseri ile mücadele ettiğini açıklamıştı.

"GERÇEKLERLE YÜZLEŞTİM"

44 yaşındaki Nursel Ergin, hastalıkla ilgili teşhis sürecini şu sözlerle anlatmıştı:

"Ben doktora gittim. Muayenede hemen anlaşıldı. Biyopsi yapılmaya karar verildi. Çok acıtan ağrılı bir işlem, aslında o sonucu beklemek çok kötü bir his… Çok güzel sonuçlarla karşılaşmadım. Rahimden sonra yaşadığım ikinci şok mememdekiydi. Aslında ilk duyduğumda ‘tedaviye ihtiyacım olmayabilir’ diye konuşulmuştu ama sonra gerçeklerle yüzleştim; ‘6 seans kemoterapi’ denildi. Bana süreçle ilgili bilgiler verildi. İlk kemoterapiye girdiğimde, meditasyon müziği koydum ve şöyle düşündüm bu beni iyileştirecek bir şifa... Kemoterapi inanılmaz şeyler yapıyor vücuda, zor bir süreç bu süre kendinizi sağlam hazırlamanız gerekiyor"

Haberin Devamı

"BU ANI ASLA UNUTMAYACAĞIM"

Ergin, son olarak sosyal medya hesabından saçlarını kazıtırken çektiği videoyu paylaştı. Ünlü isim paylaşımına "Bu anı asla unutmayacağım" notunu düştü.

Kansere yakalandığını açıklamıştı Nursel Ergin saçlarını kazıttığı anı paylaştı

"YENİ DOĞAN BEBEK GİBİSİNİZ"

Bir sonraki paylaşımında saçlarını ilk başta kısa kestirdiğini belirten Ergin "Siz öyle yapmayın, tamamen kazıtın... Farz edin yeni doğan bebek gibisiniz" ifadelerini kullandı.

Kansere yakalandığını açıklamıştı Nursel Ergin saçlarını kazıttığı anı paylaştı
KEŞFETYENİ
Nuri Alço vasiyetini açıkladı! 'Olmasaydı belki ölmüştüm'
Nuri Alço vasiyetini açıkladı! 'Olmasaydı belki ölmüştüm'

Cadde | 17.03.2025 - 12:15

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Nuri Alço, geçtiğimiz yıl apar topar ameliyat edilmişti. Zor günler geçiren Alço, vasiyetini açıkladı.

Yazarlar