CaddeKadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili konuştu! 'Tamamlandığımı hissediyorum'

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili konuştu! 'Tamamlandığımı hissediyorum'

18.10.2024 - 11:43 | Son Güncellenme:

Son dönemin en merak edilen isimlerinden biri Kadir Ezildi. Yakın zamanda Gamze Türkmen ile nişanlanan Kadir Ezildi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nişanlısıyla ilgili açıklama yapan Kadir Ezildi, "Tamamlandığımı artık hissediyorum" dedi.

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili konuştu Tamamlandığımı hissediyorum

Kadir Ezildi sosyal medyayı sık kullanan isimlerden biri. Erzurum'da Gamze Türkmen ile yaptığı söz töreninin ardından Kadir Ezildi, nişanını İstanbul'da yaptı. Nişan töreninde Kadir Ezildi'ye 'sarı bez' takılması sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Nişan töreninden sonra Kadir Ezildi'nin hayatı daha da merak edilmeye başlandı.

Haberin Devamı

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili konuştu Tamamlandığımı hissediyorum

"MUTLUYUM"

Bana Göre TV'nin Youtube programına katılan Kadir Ezildi yaşadıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Nişanlısı Gamze Türkmen hakkında açıklama yapan Ezildi, "Tamamlandığımı artık hissediyorum. Bir yerde bir eksiklik vardı işte o bağlandı artık. Ben de mutluyum, ilk başta tabii ki zor oldu. Aşığım. Benim evlenmem için aşık olmam gerekiyor. Şükürler olsun her şey gayet yolunda. Kendi çocuklarımın olmasını çok istiyorum.

'KIZ ARKADAŞINIZIN TEMİZLİĞİNİZDE NE DİYOR?'

Temizlik takıntısı olduğu bilinen ve bu sayede ünlü olan Kadir Ezildi, 'Kız arkadaşınızın temizliğinizde ne diyor?'
sorusuna, "Biz daha öncesinde zaten tanışıyorduk. Temizlik benim kırmızı çizgim, benim bir dünyam var. Ben temizlikle çok mutlu olan bir insanım diye açıkça söyledim. Ütüden kurtuldum, ütüyü ona verdim." yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili konuştu Tamamlandığımı hissediyorum

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Anneannesi ile ilgili açıklama yaparken gözyaşlarını tutamayan Kadir Ezildi, "Kişi olarak anneannemi hafızamda tutmak isterim. Onu asla unutmam. Onu gün içinde ben çok yaşıyorum. Şu aralar ona çok ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

Yazarlar