CaddeIşıl Yücesoy'un başı dolandırıcılarla dertte!

Işıl Yücesoy'un başı dolandırıcılarla dertte!

26.09.2024 - 12:49 | Son Güncellenme:

Usta şarkıcı ve oyuncu Işıl Yücesoy, kendi adıyla yapılan yeni bir dolandırıcılık olayıyla karşı karşıya kaldı. Dolandırıcılara isyan eden sanatçı, yakın çevresini uyardı.

Işıl Yücesoyun başı dolandırıcılarla dertte

Işıl Yücesoy'un cep telefonu geçtiğimiz yıl hack'lenmişti. Dolandırıcılar, adını kullandıkları oyuncunun yakın çevresinden 20 bin TL istemişti.

Haberin Devamı

Yücesoy, yine bir dolandırıcılık olayıyla karşı karşıya kaldı. Usta sanatçı, kendi adıyla dolandırıcılık yapanlarla ilgili yakın çevresine önemli bir uyarıda bulundu.

Işıl Yücesoyun başı dolandırıcılarla dertte

"AHLAK DIŞI"

Ünlü ismin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
"Gün geçmiyor ki ahlak dışı bir tavra maruz kalmayalım. Aşağıda yazılı olan numaralar ve de başka numaralar da kullanılarak kendisini değişik isimlerle tanıtan kişilerce yapımcı, yönetmen, gazeteci, oyuncu arkadaşlarım aranmaktadırlar. Bu aramayı yapan kişilerin çıkar elde etme amaçlı; cezai işleme konu fiillerde bulunduğu tespit edilmiştir. Konuyu savcılığa ve gerekli mercilere avukatlarımız aracılığıyla taşıyoruz. Yine de sizlerden ricam, bu tip armalara itibar etmemenizdir. İlgili numalardan bazıları aşağıdaki gibidir;
0543.....42
0543....023
Huzurlu yarınlar diliyorum."

Işıl Yücesoyun başı dolandırıcılarla dertte