Caddeİnci Taneleri 'Dilber'e övgüler yağdırdı! 'Güzel bir iş oldu gerçekten'

İnci Taneleri 'Dilber'e övgüler yağdırdı! 'Güzel bir iş oldu gerçekten'

19.10.2024 - 12:20 | Son Güncellenme:

Kanal D'de perşembe akşamları ekrana gelen ve izleme rekorları kıran İnci Taneleri'ne bir övgü de Demet Akbağ'dan geldi. Yakın arkadaşı Yılmaz Erdoğan ile galaya katılan Demet Akbağ, Dilber için, "Genç kardeşimi severek izliyorum ben." dedi.

İnci Taneleri Dilbere övgüler yağdırdı Güzel bir iş oldu gerçekten

MESUT YILMAZ - Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı “İnci Taneleri” ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Kadroda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Furkan Rıza Demirel yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

Haberin Devamı

Dün akşam Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin galasına ünlü sanatçı Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan birlikte katıldı. İkili burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İnci Taneleri Dilbere övgüler yağdırdı Güzel bir iş oldu gerçekten

Demet Akbağ'a Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve oynadığı "İnci Taneleri" sorulunca, "Tane tane işlenmiş bir proje. Oyuncu arkadaşların her birisi senaryo olarak ayrı bir lüks içindeler eminim. Yılmaz da tatlı sesi ile şiir gibi konuşuyor. Güzel bir iş oldu gerçekten İnci Taneleri. Dilber'imiz var bir de. Çok tatlı çok yakıştırıyorum. Genç kardeşimi severek izliyorum ben." dedi.

Yılmaz Erdoğan da "Dilber dansı ile terk ediyoruz burayı" diyerek espri yaptı.

İnci Taneleri Dilbere övgüler yağdırdı Güzel bir iş oldu gerçekten

Hazar Ergüçlü dizide Dilber karakterine hayat veriyor.

Yazarlar