Cadde'Güzel Aşklar Diyarı' ilk bölümüyle göz doldurdu!

'Güzel Aşklar Diyarı' ilk bölümüyle göz doldurdu!

25.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Usta isimler ile genç yetenekleri bir araya getiren, merakla beklenen 'Güzel Aşklar Diyarı'nın ilk bölümü izleyici ile buluştu. Hem oyuncu kadrosu hem de çekimleriyle göz dolduran dizinin yayınlanan bölümünde Arhan ailesinin tüm itirazlarına rağmen Deniz'le evlenme niyetinden vazgeçmedi. Lal yıllardır yollarını gözlediği Arhan'ın başkasıyla evleneceğini öğrenince kendine zarar verdi. Düğünde Cemal vuruldu. Cemal'in hayatını kaybettiği dakikalarda oğlu dünyaya geldi. İşte detaylar...

Bambaşka dünyaların insanları olan Deniz (Özgü Kaya) ile Arhan’ın (Burak Berkay Akgül) aşkını, Kapadokya’nın eşsiz doğası eşliğinde anlatan ‘Güzel Aşklar Diyarı’, Kanal D’de yayın hayatına başladı.

Haberin Devamı

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı dizinin ilk bölümü hem oyuncu kadrosu hem de çekimleriyle göz doldurdu.

GÜZEL AŞKLAR DİYARI İLK BÖLÜM

Deniz ve Arhan’ın aşkıyla başlayan düğün gecesi yaşanan faili meçhul bir cinayetle son bulan dizinin ilk bölümü, sosyal medyada gündem oldu.

Projenin, öne çıkan anlarından birisi de Arhan’ın Deniz’e evlenme teklifi ettiği sahne oldu.

Güzel Aşklar Diyarı ilk bölümüyle göz doldurdu

KANLI DÜĞÜNÜN KURBANI CEMAL OLDU / TIKLA İZLE

Oyuncu kadrosuyla çok konuşulan dizi, Halil Ergün ve Meltem Cumbul’u yeniden sevenleriyle buluşturdu. Ergün’ün Hakim Alaca’ya hayat verdiği yapımda, Cumbul ise Hakim’in gelini Gönül Alaca rolüyle izleyici karşısına çıktı.

ALACA AİLESİ, ARHAN'IN DENİZ'E OLAN AŞKINA KARŞI ÇIKTI / TIKLA İZLE

Haberin Devamı

İkilinin, yeniden ekranda göründüğü o dakikalarda yapılan sosyal medya yorumları, usta isimlerin ne kadar özlendiğini bir kez daha ortaya koydu.

TAKINTILI AŞIK TUFAN, DENİZ'İN PEŞİNE DÜŞTÜ / TIKLA İZLE

Düğün sahnesi yapımın en çok konuşulan anları arasında yer aldı. Kapadokya topraklarının ve bembeyaz bir gelinliğin kana bulandığı o sahne, herkesin yüreğini dağladı.