Caddeİdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 3. yılları için parti düzenledi!

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 3. yılları için parti düzenledi!

14.10.2024 - 17:00 | Son Güncellenme:

2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses evliliklerinin 3. yılını geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımıyla kutlamıştı. Çift, bu mutlu gün için bir parti düzenledi.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 3. yılları için parti düzenledi

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo Tatlıses ile mutlu bir evliliği olan Yasemin Şefkatli, 22 Ocak 2024'te iki oğullarına kavuşmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü çift, ikizlerden birine İbrahim Ayel diğerine ise Sinan Emir adını vermişti. Şimdilerde anne-baba olmanın keyfini yaşayan ve oğullarıyla ilgilenen Tatlıses çifti, geçtiğimiz gün evliliklerinin 3. yılını kutladı.

"BERABER BEYAZLAR SAÇLARIMIZ"

Instagram hesabından paylaşım yapan Yasemin Şefkatli, "Canım İdom kutlu olsun evliliğimizin 3.yılı. Umarım oğullarımızla tamamladığımız ailemizi güzel günlere taşımak nasip olur beraber beyazlar saçlarımız. Umarım daha umutlu daha huzurlu günler görürüz hep birlikte ülkece ve dünyaca" ifadelerini kullanmıştı.

Mutlu çift, dün akşam da bir mekanda evliliklerinin 3. yılı şerefine bir parti verdi. Yakın arkadaşlarının bulunduğu partide ünlü çiftin keyifli anları dikkat çekti.

Haberin Devamı

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 3. yılları için parti düzenledi

"EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN"

Mikrofonu eline alan İdo Tatlıses, "En kötü günümüz böyle olsun. Umarım böyle 20., 30. ve 40. yıllarımızı da böyle kutlarız." diye konuştu.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 3. yılları için parti düzenledi