CaddeEzgi Mola'nın yapımcıdan 'Can'dan isteği! 'Bu konuda çok hassaslar'

Ezgi Mola'nın yapımcıdan 'Can'dan isteği! 'Bu konuda çok hassaslar'

27.09.2024 - 11:45 | Son Güncellenme:

Giray Altınok'la birlikte rol alacağı romantik komedi dizisi ile setlere dönecek olmanın heyecanını yaşayan Ezgi Mola, 10 aylık oğlu Can'la da sete gideceği için kendisine özel bir karavan tahsis edileceğini açıkladı.

Ezgi Molanın yapımcıdan Candan isteği Bu konuda çok hassaslar

Ezgi Mola, popçu Murat Boz'un dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesindeki konserine katılan ünlüler arasındaydı. Ünlü isim, basın mensuaalrının sorularını cevapladı.

Haberin Devamı

"ANNELİK ZOR DEĞİL"

"Annelik sonrası hayatınızda neler değişti?" sorusuna 41 yaşıdnaki oyuncu, "Ben zaten anneliği yıllardır yaşıyordum ama Can ile arşa çıktı. Hiçbir tarafı zor değil" cevabını verdi.

Ezgi Molanın yapımcıdan Candan isteği Bu konuda çok hassaslar

"ARTIK KIZAMIYORUM"

Can ile sosyal medyadaki eğlenceli videolara gelen tepkilere üzülmediğini belirten Ezgi Mola, "Eğleniyoruz, gülmek için yapıyorum, başka bir amacı yok. Arada bir yorumlara bakıyorum, çoğunlukla güzel ama arada olumsuzlar da oluyor. Yıllar içinde buna karşı derim kalınlaştı. O kadar mutsuz insanlar var ki eskiden kızardım ama şimdi kızamıyorum. Üzülmüyorum, insanlar mutsuzluklarını başkalarından çıkarmak istiyorlar. Gördüğü şey üzerinden öfkesi artıyor ama sebebi ben değilim" ifadelerini kullandı.

Ezgi Molanın yapımcıdan Candan isteği Bu konuda çok hassaslar

Haberin Devamı

YENİ PROJESİ ROMANTİK KOMEDİ

Ezgi Mola, yakında başlayacak olan dizi projesi hakkında da konuştu.

Giray Altınok'la tatlı bir romantik komedide oynayacağız. Projeyi harika yazmışlar. Ekim ayının ortasına kadar sete gireceğiz.

"CAN İÇİN KARAVAN OLURSA SEVİNİRİM"

Mustafa Aksakallı ile mutlu bir evliliği olan bir çocuk annesi oyuncu, "Çok karavancı değilim, sette ekiple olmayı severim. Bu konuda çok hassaslar, sordular. Ben de ‘Can için bir karavan olursa sevinirim. Belli aralıklarla yanımda olsun isterim’ dedim" açıklamasını yaptı.

Ezgi Molanın yapımcıdan Candan isteği Bu konuda çok hassaslar