Cadde'Evlendikten sonra çocukla uğraşma sporuna döndüm'

'Evlendikten sonra çocukla uğraşma sporuna döndüm'

24.10.2024 - 17:43 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul, 24-27 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul'da sanatseverlerle buluşuyor. Birbirinden ünlü isimler gibi fuarı gezen Aslı Tandoğan, evlenmeden önce okçuluk yaptığını söyledi.

Evlendikten sonra çocukla uğraşma sporuna döndüm

Türkiye'nin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul, 19. edisyonuyla 24 - 27 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul'da sanatseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Fuarda bu sene 14 ülkeden gelen 50 galerinin yanı sıra, Madrid Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Kültürel İlişkiler Departmanı ve İspanya'nın Türkiye Büyükelçiliği tarafından desteklenen Born in theSeventies (Yetmişli Yıllarda Doğanlar) sergisinde de 15 farklı galeriden daha eserler yer alacak. Fuara henüz ilk gününden sanat ve cemiyet dünyasından bir çok ünlü sima katıldı ve objektiflere poz verdi.

Evlendikten sonra çocukla uğraşma sporuna döndüm

 "BİR SÜRÜ ESER BEĞENDİM"

Aslı Tandoğan, 19. Contemporary İstanbul'un açılışına katılan isimlerden biriydi. Oyuncu, "Sabahtan beri burdayım. Türkiye ve dünyanın her yerinden sanatçıların eserlerini gördük. Bir sürü eser beğendim" dedi.

"ÇOK İLGİLİ DEĞİLİM"

'Prens' dizisiyle ilgili konuşan Tandoğan, "Üçüncü sezon geliyor. Yakında çekimlere başlayacağız" dedi. Fenerbahçeli olduğunu belirten oyuncu, "Çok ilgili değilim. Eşim ve çocuğum da Fenerbahçeli..." diye konuştu.

Haberin Devamı

Evlendikten sonra çocukla uğraşma sporuna döndüm

"EVLENMEDEN ÖNCE OKÇULUK YAPIYORDUM"

Dalış yaptığını açıklayan oyuncu, "Şahika Ercümen'e bayılıyorum. İnanılmaz bir kadın. Çok seviyorum. Gençliğim de dağcılık yapıyordum. Kışın kayak. Evlenmeden önce okçuluk yapıyordum. Evlendikten sonra çocukla uğraşma sporuna döndüm" ifadelerini kullandı.

Evlendikten sonra çocukla uğraşma sporuna döndüm