CaddeDüğün tarihi ortaya çıktı! Meğer ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu gizli gizli evlenmiş

Düğün tarihi ortaya çıktı! Meğer ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu gizli gizli evlenmiş

12.10.2024 - 06:52 | Son Güncellenme:

34 yaşındaki güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar cephesinde yeni gelişme yaşandı. Magazin gündemine bomba gibi düşen habere göre geçtiğimiz günlerde barışan İrem Helvacıoğlu Ural Kaspar evlendi. Çiftin düğün tarihi de belli oldu.

Düğün tarihi ortaya çıktı Meğer ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu gizli gizli evlenmiş

'Sen Anlat Karadeniz'de geniş bir hayran kitlesi yakalayan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz aylarda iş insanı Ural Kaspar ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Sevgilisi ile görüntülenen Helvacıoğlu ilişkisi hakkında, "Karşılıklı oldu duygularımız. Anadolu yakasında Ural’ın restoranı var, orada tanıştık. Şimdi iyiyiz, muyluyuz" demişti.

AYRILIK KISA SÜRDÜ

Geçtiğimiz Eylül ayından beri aşk yaşayan çift, Ocak ayında ayrılmıştı. Birbirlerini takipten çıkan çiftin, ayrılığı çok uzun sürmemişti. Helvacıoğlu, sosyal medya hesabından Kaspar ile barıştığını duyurmuştu. Mutlu birliktelikleri süren ünlü çiftten 34 yaşındaki İrem Helvacıoğlu, aşka gelmişti. Sevgilisiyle siyah beyaz fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, Ural Kaspar'a aşkını ilan etmişti.

Düğün tarihi ortaya çıktı Meğer ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu gizli gizli evlenmiş

"HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK SEVGİ"

Helvacıoğlu, paylaşımına "Her geçen gün daha çok ve daha çok sevgi, aşk, eğlence ve daha bir sürü şey... Seni çok seviyorum" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

SESSİZ SEDASIZ EVLENMİŞLER

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Helvacıoğlu’nun geçen günlerde sessiz sedasız nikah kıydığı ortaya çıktı. Ekim ayında evlilik kararı alan çift öncesinde nikah masasına oturdu. Düğünü ise 28 Ekim’de yapacakları konuşuluyor.

Düğün tarihi ortaya çıktı Meğer ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu gizli gizli evlenmiş