CaddeDilan Telkök ile Berkay Hardal'ın oğlu dünyaya geldi! 'Evimizin neşesi'

Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın oğlu dünyaya geldi! 'Evimizin neşesi'

26.09.2024 - 08:58 | Son Güncellenme:

2019 yılında nikâh masasına oturan sosyal medya fenomeni Dilan Telkök ile oyuncu Berkay Hardal'ın oğlu dünyaya geldi. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran ünlü çift, bebeğin adını da açıkladı.

Dilan Telkök ile Berkay Hardalın oğlu dünyaya geldi Evimizin neşesi

12 Ekim 2019'da birlikteliklerini nikah ile taçlandıran Dilan Telkök ile Berkay Hardal, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan bebek müjdesini vermişti.

Haberin Devamı

İlk kez anne ve baba olacak olmanın heyecanını yaşayan fenomen Dilan Telkök ile oyuncu Berkay Hardal, aile fertleri ve arkadaşlarıyla birlikte bir cinsiyet partisi düzenlemişti.

Dilan-Berkay çifti aileleriyle ve yakın arkadaşlarıyla düzenledikleri partide bebeklerinin cinsiyetini öğrenmişti. Yuvarlak bir fanusun içine döktükleri suyun ardından mavi dumanların çıkması üzerine bir erkek evlatları olacağı netleşmişti.

İLK BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ

Mutlu birliktelikleri süren ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Hardal ile Telkök ilk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Dilan Telkök ile Berkay Hardalın oğlu dünyaya geldi Evimizin neşesi

"HOŞ GELDİN NOYAN"

Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran Berkay Hardal, hastanede çekilen fotoğraflara "Evimizin neşesi, hoş geldin minik Noyan Hardal" notunu düştü.

Haberin Devamı

Dilan Telkök ile Berkay Hardalın oğlu dünyaya geldi Evimizin neşesi