CaddeCan Yaman ile fotoğraf çektirmek pahalıya patlıyor! İstenen ücret dudak uçuklattı

Can Yaman ile fotoğraf çektirmek pahalıya patlıyor! İstenen ücret dudak uçuklattı

29.09.2024 - 14:00 | Son Güncellenme:

Demet Özdemir ile birlikte rol aldığı 'Erkenci Kuş' dizisiyle yıldızı parlayan, şimdilerde ise kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz cumartesi günü Madrid'de İspanyol hayranlarıyla buluştu. İddialara göre, ünlü oyuncu ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları ücret ödedi.

Can Yaman ile fotoğraf çektirmek pahalıya patlıyor İstenen ücret dudak uçuklattı

'Gönül İşleri', 'İnadına Aşk', 'Erkenci Kuş' ve 'Bay Yanlış' gibi projelerde boy gösteren Can Yaman, bir süredir kariyerini İtalya'da sürdürüyor.

Haberin Devamı

Türkiye'den ayrıldığından beri açıklamalarıyla ve yaptıklarıyla gündem olan isim, son olarak Madrid'de İspanyol hayranlarıyla buluştu.

5 YILDIZLI OTELDE DAVET

2019’dan beri İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu için fanları bir davet organize ettiler. Madrid'te 5 yıldızlı bir otelde yemekli organizasyona katılan Can Yaman hakkında ortaya atılan iddia şaşırttı.

‘Meeting-Greeting’ (Buluşma-Kutlama) adıyla geçen organizasyonun programı, Can Yaman ile tanışma, fotoğraf çektirme ve sunucu eşliğinde soru - cevap kısmından oluşuyordu.

VAKFA BAĞIŞLIYOR

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, hayranları ile buluşacağı bir Avrupa turnesine hazırlanan Can Yaman ile fotoğraf çektirmek isteyen kişiler organizasyona katılabilmek için 600 Euro (22 bin TL) ödedi. Toplanan paralar, 'Can Yaman For Children’ adlı vakfa bağışlanıyor.

Haberin Devamı