CaddeBarış Falay'dan ekranlara dönüş sinyali! 'Kısmet bakalım'

Barış Falay'dan ekranlara dönüş sinyali! 'Kısmet bakalım'

29.09.2024 - 10:41 | Son Güncellenme:

Oyuncu Barış Falay ile 2006 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Esra Ronabar önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir dönercide oturan ünlü çift bol bol sohbet etti.

Barış Falaydan ekranlara dönüş sinyali Kısmet bakalım

'Ezel' dizisinin Kerpeten Ali'si, 'Paramparça'nın Harun'u, 'Medcezir'in Selim Serez'i Barış Falay, 16 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Esra Ronabar'le mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir programda evliliğinden bahseden Falay, "Zorlukları var tabi. İkimiz de bir koşturmadayız. Bireyler birbirine güvenmedikten sonra iyi bir hikaye çıkmaz ortaya. Sanırım onu güzel tahsis ettik. 13 yaşında bir çocuğumuz var" şeklinde konuşmuştu.

"SENARYOLARI OKUYORUM"

Çift, önceki gün Nişantaşı'nda bir dönercide objektiflere yansıdı. Gazetecilerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Barış Falay "Yaz tatili güzel geçti, dinlendik, Çeşme'de kafa dinledik, onun haricinde senaryoları okuyorum, kısmet bakalım" dedi.

"NE MUTLU BİZE"

Ünlü oyuncu bir döneme damgasını vuran Ezel dizisindeki 'Kerpeten Ali' karakterinin repliklerinin aradan yıllar geçmesine rağmen sosyal medyada sıkça kullanılmasına ise "Sağ olsunlar, iz bırakabildiysek ne mutlu bize" yorumunda bulundu. 

Haberin Devamı

Barış Falaydan ekranlara dönüş sinyali Kısmet bakalım