CaddeAleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansu'yu konsere götürdü! 'Uzun süredir istediği biri'

Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansu'yu konsere götürdü! 'Uzun süredir istediği biri'

28.10.2024 - 11:01 | Son Güncellenme:

Survivor yarışması ile tanınan, son zamanlarda çıkardığı şarkılarla da adından sıkça söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansu ile Buray konserine gitti. İki kardeşin eğlenceli anlarına sevenlerinden beğeni yağdı.

Survivor yarışması ile tanınan, son zamanlarda çıkardığı şarkılarla da adından sıkça söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz günlerde kardeşinin fotoğrafını paylaşarak geçirdiği ameliyat sonrasında sağlık durumunun kötüye gittiğini söylemişti.

Haberin Devamı

"İÇ YARAMI ANLATAYIM"

'Şimdi madem hastaneler ve insanların bütün hayatlarını tek hamlesiyle mahvedebilen sözde (!) doktorlardan bahsediyoruz, bende biraz dışarıdan ne kadar güzel görünse de kardeşime her baktığımdaki iç yaramı anlatayım.' diyerek Cansu'nun yaşadıklarını açıklamıştı.

"FİŞİNİ ÇEKMEK İÇİN SORU SORDULAR"

"Kardeşim şu an göremiyor, konuşamıyor ve hareket edemiyor" diyen Kalaycıoğlu, 'Kardeşimin kalbi 70 dakika boyunca durmuştu her şey için çok geçti yani artık. Beynin yüzde 70'den fazlası hasarlıydı. Yaşasa bile birkaç ay ömür biçtiler kardeşime. Zaten o süreçte de yatağa bağımlı, göremeyecek, konuşamaz ve hareket edemeyecekti. Anneme fişini çekmek için soru sordular ya inanabiliyor musunuz? Yani 'Zaten ölecek' dediler. Annemle baş başa kaldık göz göze geldik. Babam çoktan yok olmuştu ortalıktan...' demişti.

Haberin Devamı

KONSERE GİTTİLER

'Ben ölene dek kardeşimin hakkını arayacağım.' diyen Kalaycıoğlu, Cansu ile birlikte Buray konserine gitti. Survivor'un gözde yarışmacısı, kardeşi ile geçirdiği keyifli anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansuyu konsere götürdü Uzun süredir istediği biri

SEVGİLİSİ DE KATILDI

Aleyna Kalaycıoğlu ve kardeşi Cansu Tutuş'un keyifli anlarına, Kalaycıoğlu'nun bir süredir birlikte olduğu sevgilisi rapçi Vahap Canbay da eşlik etti.

Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansuyu konsere götürdü Uzun süredir istediği biri